Vivienne 1
Fanka BB :)
Wiedziałam . Gratuluję z całego serca i przytulamDziewczyny, mam już wyniki SANCO!!!!!
Zdrowa dziewczynka!!!!))))))))
Jestem przeszczęśliwa!)))))
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wiedziałam . Gratuluję z całego serca i przytulamDziewczyny, mam już wyniki SANCO!!!!!
Jaki cudny zjadlabym[emoji6]witaj serdeczniePrzestawiam mojego potworzaka [emoji7][emoji173]Zobacz załącznik 926406
W sensie że potworzak[emoji16][emoji6]Jaki cudny zjadlabym[emoji6]witaj serdecznie
Podczytuje czasami inne wątki i przed chwila az sie poplakalam[emoji58] na majowkach dziewczyna z tydzień starsza ciąża ode mnie właśnie sie dowiedziała ze serduszko przestalo bić [emoji24][emoji24] cos strasznego [emoji24][emoji24]
Ja dzisiaj jade do rodziców leniuchowacHejka ja wstałam . Liwia wolne dzisiaj to mogłam poleniuchowac .... co robicie dziś na obiad? Nie mam kompletnie pomysłu żadnego..... popołudniu jadę do koleżanki która ma mała Emme urodzona w lipcu ale się cieszę zobaczę jak urosła ... miłego dzionka
Super wiadomośćDziewczyny, mam już wyniki SANCO!!!!!
dzisiaj u mnie fasolka po bretonsku.Hejka ja wstałam . Liwia wolne dzisiaj to mogłam poleniuchowac .... co robicie dziś na obiad? Nie mam kompletnie pomysłu żadnego..... popołudniu jadę do koleżanki która ma mała Emme urodzona w lipcu ale się cieszę zobaczę jak urosła ... miłego dzionka
ale caly czas tak kluje czy z przerwami ?Dziewczyny, znowu kłuje mnie tak na dole przy pachwinach, martwię się już drugi dzień [emoji21]