Ja też neoparin acard, luteine I ostatnie tabletki duphastonu, no i od tygodnia magnezJa biorę neoparin i acard :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też neoparin acard, luteine I ostatnie tabletki duphastonu, no i od tygodnia magnezJa biorę neoparin i acard :-)
Który masz tydzień? Będziesz odstawiac duphaston?Ja też neoparin acard, luteine I ostatnie tabletki duphastonu, no i od tygodnia magnez
Już odstawiasz Duphaston ?? Ja w poprzedniej ciaży brałam do konca 26 tygodniaJa też neoparin acard, luteine I ostatnie tabletki duphastonu, no i od tygodnia magnez
Kolejne dobre wieściDziewczyny ja po wizycie co prawda miałabyc tylko po receptę ale lekarz posłuchał serduszka i zrobił focie.
Naprawdę ten mój gin to złoty człowiek na każdej wizycie słuchamy serducho wszytko ładnie i cierpliwie tłumaczy.
No i te moje bóle brzucha... Mam się więcej rozciągac bo są spowodowane moim "zastojem" fizycznym...
Tydzień 14+4 wg OM a w usg tydzień starsza..Który masz tydzień? Będziesz odstawiac duphaston?
Ja planowaną mam na 4 stycznia więc wizytuje y razemKolejne dobre wieści
Przed Tobą tez już spokojne święta
Ja wizytę mam dopiero 3 stycznia ... ostatni była 4 grudnia i mi się bardzo dłuży![]()
widze ze wizytujesz w tych samych dnoscj co ja. tez mialam 4 grudnia i teraz 3 stycznia. ja juz dni odliczam .....Kolejne dobre wieści![]()
Przed Tobą tez już spokojne święta![]()
Ja wizytę mam dopiero 3 stycznia ... ostatni była 4 grudnia i mi się bardzo dłuży![]()
Ciekawe ile ja jeszcze będę brać. Ale przepisał mi teraz mniej to może jutro powie że biorę to co mam do końca i już odstawiam. Jutro mam 14tTydzień 14+4 wg OM a w usg tydzień starsza..