Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi się często podnosi brzuch, ale to akurat bym przypisywała buntującej się macicy, pręży mi się okropnie czasem, taka twarda kula się robi. A ruchów nie byłabym w stanie nagraćKażda z nas inaczej czyta sygnały, ale super, że się pojawiają
)
Mąż po wigilii u mojej rodziny powiedział, że się strasznie głupio zachowało kilka osób, w tym moja matka. Wszyscy wiedzą o moich problemach z za niskim łożyskiem i pobytem w szpitalu, a tu on dostaje życzenia "żebyście syna mieli". Mamy już córkę, akurat jak byłam w ciąży z nią, to moja matka też wtedy życzyła mężowi po cichu syna. Strasznie przykro mi się zrobiło, że znowu to robi, jakby to było teraz ważne.
Nawet jak jeździłam z pierwszymi plamieniami po lekarzach, to też się zaraz dopytywała przez telefon, czy płeć mi powiedział. Wkurzyłam się I odpowiedziałam, że jechałam sprawdzić, czy dziecku serce bije, a nie dopytywać co widać w kroczu.
A jak byłam w szpitalu, to moja siostra mówiła do mojego męża, że to na pewno będzie chłopiec, bo z chłopakami ma się w ciąży przeboje ze szpitalem [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
WitajCześć!
Już dawno się zbieram, żeby tu napisać, ale ciągle coś!
Mam na imię Luiza i termin na czerwiecNa swoje usprawiedliwienie tak późnego dołączenia mam to, że to sam koniec czerwca, czyli teraz jestem w 13tc.
Przyjmiecie mnie do grupy??
Piszcie, co jeszcze mam pisać, a ja postaram się Was nadrobić !!
No to dobre wieści. Niech go jeszcze poobserwuja dla bezpieczeństwa i do domuJeszcze jeden dzień w szpitalu na obserwacji zostajemy. Środek był drażniący. Będzie bez gastroskopii, także dzisiaj zaczyna jesc