Agatki
Fanka BB :)
A teraz da się?Nie mogę Ci wysłać wiadomości prywatnej [emoji2955]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A teraz da się?Nie mogę Ci wysłać wiadomości prywatnej [emoji2955]
Udalo sięA teraz da się?
Witam Dziewczyny!
Problemy z zasypianiem przywiodły mnie tutaj, nawet nie miałam pojęcia, ze istnieje takie forum, a tu już widzę ogromną ilość postów (niestety raczej nie do nadrobienia). Mam nadzieję, że mogę do Was dołączyć? Chętnie "pogadam" z Wami o wszystkim i o niczym. A do rzeczy: spodziewam się mojego pierwszego dziecka (po prenatalnych na 80% dziewczynka), mam 30 lat, mieszkam na południu hmmm i nie wiem co jeszcze wam o sobie napisać aby dać się poznać?
Z racji dalszej ochoty na sen poczytam choć parę stron w tył
Hej, sprawdź czy coś dostałaś bo nie wyskoczyło mi powiadomienie że wyslanoZobaczcie dziewczyny czy teraz się da bo coś w ustawieniach zmieniłam
Dziewczyny mam takie troche intymne pytanie. Chodzi mi o śluz...od poczatku mialam taki wodnisty mleczny i bylo go dość sporo...a wczoraj zmienil konsystencje i jest gęsty, ciągnący...trochę jak kisiel....miala tak któraś z Was?
Pierwsze co mi wyskoczyło jak wpisalam w google to odejscie czopa sluzowego...ale ja mam dopiero 14 tydzien wiec na to stanowczo za wcześnie
Wizyta u ginekologa za 2 tygodnie dopiero....
Mam wiadomość od ciebieHej, sprawdź czy coś dostałaś bo nie wyskoczyło mi powiadomienie że wyslano
Od kilku tyg mam dużo gęstego śluzu. Nawet przez chwilę podejrzewalam infekcje (wykluczona przez gina). Teraz produkcja trochę się uspokaja...ale jeszcze tydzień temu co chwilę zmienialam wkładki.Dziewczyny mam takie troche intymne pytanie. Chodzi mi o śluz...od poczatku mialam taki wodnisty mleczny i bylo go dość sporo...a wczoraj zmienil konsystencje i jest gęsty, ciągnący...trochę jak kisiel....miala tak któraś z Was?
Pierwsze co mi wyskoczyło jak wpisalam w google to odejscie czopa sluzowego...ale ja mam dopiero 14 tydzien wiec na to stanowczo za wcześnie
Wizyta u ginekologa za 2 tygodnie dopiero....