MK5
Fanka BB :)
Myślałam że tylko ja tu czekam na 4 bombelkaJa się spodziewam 4 i jak na razie nie słyszę negatywnych komentarzy. Co najwyżej zdziwienie i oczywiście założenie że wpadka [emoji23]
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Myślałam że tylko ja tu czekam na 4 bombelkaJa się spodziewam 4 i jak na razie nie słyszę negatywnych komentarzy. Co najwyżej zdziwienie i oczywiście założenie że wpadka [emoji23]
Nie :-\ Może goście, święta itd przyczynily się do milczenia Turkusovej.Dziewczyny wiecie co z turkusova? Do Madeline701 napisałam wiadomość, ale nie wiem co się z dziewczynami dzieje. Naprawdę i jednej i drugiej długo już nie ma:/
Współczuję. Może jakiś spacer Ci pomoże?Cześć laseczki . Ja wstałam o 11 dziś ale o 3 poszłam.spac. głowa mnie boli jak cholera dzisiaj miłego dnia
O kochana kiedy to było ,teraz wszystko jest inaczej ,kiedyś nie wiedziałam co to betaWitaj, no to masz największą wiedzę z nas wszystkich [emoji6]
ale po bliźniaczkach bylo mi zdecydowanie łatwiej z młodsza córka ,myślę że do kolejnych dzieci podchodzi się już spokojniej ,w sensie mądrzej bo już wiesz co i jak ,ale teraz po tylu latach wszystko takie nowe będzie ,w sumie jak jedynaczka będzie bo starsze już panny ,jedna już na swoim Nawet nie wiesz jaka mi radość sprawiłas, że ktoś ma tak samo jak ja.Dobrze, ze nie jestem samadzisiaj jeszcze w miare panuje nad soba ale jak jestem sama w donu to ciagle coś jem

O kochana kiedy to było ,teraz wszystko jest inaczej ,kiedyś nie wiedziałam co to betaale po bliźniaczkach bylo mi zdecydowanie łatwiej z młodsza córka ,myślę że do kolejnych dzieci podchodzi się już spokojniej ,w sensie mądrzej bo już wiesz co i jak ,ale teraz po tylu latach wszystko takie nowe będzie ,w sumie jak jedynaczka będzie bo starsze już panny ,jedna już na swoim
![]()
Widać jest nas więcejMyślałam że tylko ja tu czekam na 4 bombelka![]()
a masz synów czy córki ,czy mieszane towarzystwo ? U mnie ostanio kilogram w 2 tyg...Nawet nie wiesz jaka mi radość sprawiłas, że ktoś ma tak samo jak ja.
Dziewczyny tu pisały że chudna albo ta sama waga. A ja już tyje co wizytę więcej.![]()
Już w porządkuWitam!
A jak zdrówko?!
Właśnie tez o bich mysle no i o @NatBluebell bo tez sie dosn dlugo nie odzywa [emoji52]Dziewczyny wiecie co z turkusova? Do Madeline701 napisałam wiadomość, ale nie wiem co się z dziewczynami dzieje. Naprawdę i jednej i drugiej długo już nie ma:/