Pianistka1991
Fanka BB :)
Po południu odwiedzili nas moi rodzice i zobaczcie jakie są tego efekty [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] pojechaliśmy spontanicznie po wózek całą ekipą [emoji41][emoji41][emoji41]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dwa razy dziennie to naprawdę teraz zbyt mało... rozumiem, że nie masz ochoty, ale trzeba jeść z rozsądku, choćby więcej owocówNa minusie na ostatniej wizycie było -7kg zobaczymy jak w środę ale ważyłam się z tydzień temu i był kolejny kg na minus..może w święta chociaż przybrałam..nie mam mdłości ale jem 2 razy w ciągu dnia i to już się zmuszam..dawna porcje obiadu teraz mam na 3 razy...łatwiej mi owoce wchodzą
Po południu odwiedzili nas moi rodzice i zobaczcie jakie są tego efekty [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] pojechaliśmy spontanicznie po wózek całą ekipą [emoji41][emoji41][emoji41] Zobacz załącznik 929150Zobacz załącznik 929151
ŚlicznyPo południu odwiedzili nas moi rodzice i zobaczcie jakie są tego efekty [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] pojechaliśmy spontanicznie po wózek całą ekipą [emoji41][emoji41][emoji41] Zobacz załącznik 929150Zobacz załącznik 929151
Powiem ci tak, ja jestem przyzwyczajona do cen tam gdzie mieszkalismy w lubuskim za mieszkanie 70-80m2 placilismy 600zl odstepnego +czynsz do spoldzielni ookolo 450zl. mieszkania nowo wyremontowane i w ogóle. Wiec jak teraz widzę mieszkanie fakt ze 70m2 ale praktycznie do konkretnego remontu, lacznie z wymiana calej kuchni i malowaniem oczywiście na koszt najemcy za prawie 1100zl odstepnego + spoldzielnia okolo 700zl na 3osoby to troche mi sie to nie widzi.A można wiedzieć jaki jest przedział cenowy na Śląsku w nieruchomościach? U nas w lubelskim jest dość drogo (mam 5km do kopalni węgla). Ceny w Lublinie porównywalne z Wrocławiem.
Rozumiem ale nie kazdy chce i ma gdzie zabrać te meble tak jak wlasnie w tym przypadku dlatego babka chce zeby zostały jak sa...Ale możecie oprosić o to by właśnie wole zabrali meble![]()
Moi lokatorzy właśnie o to mnie poprosili ponieważ maja swoje i uważam, ze to oczywiście bić dziwnego
Jestem całkiem ciemna w te sprawy, masz na myśli ten fotelik?Wózek wyglada spoko
Polecam jednak nie korzystać z antymandatu( łupiny)![]()
Hej dziewczyny!
Na was zawsze można liczyć to pewnie i tym razem doradzicie coś skutecznego [emoji6]
A chodzi o to, iż od kilku dni mam łupież... Pewnie taki dermatologiczny skutek uboczny ciąży, bo nigdy wcześniej nie miałam z tym problemu... Jednak nie zbyt eeststycznie to wygląda i źle się z tym czuję.
Co mogę zastosować by się go pozbyć? Bo z tego co czytam szampony typu Nizoral czy Pirolam musiałabym skonsultować z lekarzem, a co wobec tego mogę stosować bez konsultacji?
Super!! Przygotowania ruszyly pełną parą!Po południu odwiedzili nas moi rodzice i zobaczcie jakie są tego efekty [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] pojechaliśmy spontanicznie po wózek całą ekipą [emoji41][emoji41][emoji41] Zobacz załącznik 929150Zobacz załącznik 929151
Śliczny [emoji7]jaki to model dokładnie ?Po południu odwiedzili nas moi rodzice i zobaczcie jakie są tego efekty [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] pojechaliśmy spontanicznie po wózek całą ekipą [emoji41][emoji41][emoji41] Zobacz załącznik 929150Zobacz załącznik 929151