Silje1008
Fanka BB :)
Kochane szczęśliwego Nowego roku .... mój chyba nie będzie szczęśliwy ale wam.zycze wszystkiego naj naj
Oj nie PiS tak, coś się stało?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochane szczęśliwego Nowego roku .... mój chyba nie będzie szczęśliwy ale wam.zycze wszystkiego naj naj
Gdybym byla u siebie w domu to też padlabym przed północąHej dziewczyny![]()
Ja doe normalnie obudzilam na kacu... Tak mam sucho w buziczyli piccolo tez działa. Wiecie, ze nie dotrwalam[emoji23] usnelam 23:20. Maz mnie obudzil na fajerwerki i piccolo ale wypilam w lozku i spalam dalej [emoji23][emoji23]

Dzielna Kobieto....jesteś niesamowita! Słodkich snów w ciągu dnia :-*My docieramy do domu, jeszcze jakieś małe pół godzinki. Padam na twarz, serio.
Brawo!! Śpij sobie dzisiaj caly dzień z dostawą posiłków do łóżka przez szefaMy docieramy do domu, jeszcze jakieś małe pół godzinki. Padam na twarz, serio.
To też nie mój smakGdybym byla u siebie w domu to też padlabym przed północą![]()
Dla mnie picolo było okropnie słodkie...wypilam trochę po wypadalo, ale jakos sie inaczej sobie ten smak wyobrazalam![]()