Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kiedys też mi tak wychodziła na potęgę. Odkąd dostałam tabletki na receptę to jak ręką odjal. Ale nie mam pojęcia jak w ciąży sobie radzić. Czy nawet głupia maść jest bezpieczna, nie mam pojęciaJak nigdy nie mialam skłonnosci do Febry tak teraz jest tragedia [emoji24][emoji24][emoji24] w ciagu 5 tyg mam 3 raz i to na pół ust mi wywaliło szlak mnie jasny zaraz trafi chyba
Calowalas sie na zimnym z mezulkiem wczoraj [emoji39][emoji39][emoji39]Jak nigdy nie mialam skłonnosci do Febry tak teraz jest tragedia [emoji24][emoji24][emoji24] w ciagu 5 tyg mam 3 raz i to na pół ust mi wywaliło szlak mnie jasny zaraz trafi chyba
Wczoraj rano wstalam to juz mi wylazlo alr bylo na tyle male ze udalo sie zamaskowac makijazem dzis juz jest tragedia [emoji24] no i strasznie boli :-(Calowalas sie na zimnym z mezulkiem wczoraj [emoji39][emoji39][emoji39]
Pieknie!☺Kochane dziewczyny! Tak na biegu wszystkiego najlepszego! [emoji173] szczęśliwych rozwiązań w terminie i cudownych dzieciaczków [emoji8]Zobacz załącznik 929329
O jaaa uwielbiam grac w remika!Mierzył kość udowa i główkę ale w sumie nie wiem jakie wymiary, powiedział tylko, że tak ja ma byćzajęłam się tym że dziewczynka i na resztę już nie patrzylam
Ja miałam w drugiej ciąży przy dolnej granicy ich wizytę dokładnie to na usg sprawdzali, wszystko było ok, kazali po.prostu dużo pić
Lekarka mówiła że bardziej na chłopca wygląda ale nie jest pewna i na 100% podadzą dopiero na polowkowych
Moje dzieci wytrzymały do 2 w nocy :O
Byłam w szoku że trzylatek dał radę
Życzę Ci żeby był super, mimo wszystkich przeciwności
Jeśli możesz to zamiast laltatorem spróbuj ręcznie wycisnąć trochę do momentu ulgi, powinno być lepiej
Dziewczyny wszystkiego co najlepsze w nowym roku dla Was i waszych rodzin. Szybkich bezproblemowych porodów, zgodnie z oczekiwaniami
Poszłam spać o trzeciej, bawiliśmy się świetnie, czwórka dzieci szalejaca po mieszkaniu i czterech dorosłych grających w remikahahaha większość na trzeźwo
![]()
To czemu tak sie zle sie czujesz?Dziewczyny przepraszam ale nie jestem w stanie pisać. Jestem w strasznym stanie psychicznym. Ciągle płaczę, bije się z myślami co mam zrobić. Wczoraj na konsultacji i lekarz powiedział że na daną chwilę nie widzi nic niepokojącego, że wszystko jest dobrze.
Bardzo dobre wiadomości! gratulacje CórciDziewczyny dzięki za trzymanie kciukow z maluchem wszystko ok, wierci się no i
Uwaga, jest na 95% dziewczynka![]()