Pianistka1991
Fanka BB :)
Co u Ciebie Kochana?Cześć dziewczyny przepraszam że nie pisze nie mam siły. Ale czytam was wszystkie .....miłego dnia kochane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Co u Ciebie Kochana?Cześć dziewczyny przepraszam że nie pisze nie mam siły. Ale czytam was wszystkie .....miłego dnia kochane
Hello! Już się zastanawiałam, co u Ciebie?!Cześć dziewczyny przepraszam że nie pisze nie mam siły. Ale czytam was wszystkie .....miłego dnia kochane
Wizytujemy o tej samej godzinie ! Trzymam kciuki [emoji106]
Trzymam kciukija o 13:00
Kciuki zaciśnięte !
A ja mam pytanie do mam z serii „trudne”
Kochane powiedzcie mi, ponieważ ostatnio miałam poruszony temat w gronie doradców jak to jest z tym smoczkiem ? Dawać dziecku czy nie ?
Cześć dziewczyny przepraszam że nie pisze nie mam siły. Ale czytam was wszystkie .....miłego dnia kochane
Gratulacje!!! Kobitki Góra! Zadowolona? Czy chciałaś chłopca?!dziewczyny juz po wizycie. dolaczam do grupy dziewczynek [emoji16] wszystko jest okej. [emoji4]
Co u Ciebie? , oby lepiej!Cześć dziewczyny przepraszam że nie pisze nie mam siły. Ale czytam was wszystkie .....miłego dnia kochane
No i super kolejna dziewuszka [emoji2]dziewczyny juz po wizycie. dolaczam do grupy dziewczynek [emoji16] wszystko jest okej. [emoji4]
Haha no to zakup idealny. Chociaż ja sie ostatnio swojej pozbylam, bo mnie wkurzala. Jak napisalas o tych frytach to mi ochota na smazona rybke przyszla, do tego fryty i surowka@Ilma moj mąż też był Lidlu, ale zamiast piłki kupił fryrtkownice [emoji85][emoji85][emoji85] mozecie sobie wyobrazić co to byla za uczta.... [emoji123][emoji41][emoji39]
Superdziewczyny juz po wizycie. dolaczam do grupy dziewczynek [emoji16] wszystko jest okej. [emoji4]