Darina87
Fanka BB :)
Wy mnie potraficie podnieść na duchu. Odrazu mi lepiej jak czytam takie rzeczy.Bo jestes szczuplutka
Też duzo mi biodra urosly i urodzilam w maju to na zime juz chodzilam w spodniach a lato smigalam w sukienkach i leginsach
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wy mnie potraficie podnieść na duchu. Odrazu mi lepiej jak czytam takie rzeczy.Bo jestes szczuplutka
Też duzo mi biodra urosly i urodzilam w maju to na zime juz chodzilam w spodniach a lato smigalam w sukienkach i leginsach
No a przytylam jednak 25kgWy mnie potraficie podnieść na duchu. Odrazu mi lepiej jak czytam takie rzeczy.![]()
No i teraz to mogę tyc.No a przytylam jednak 25kgi nic nie robilam żeby zrzucić
![]()

Ja też prztylam 23 kg i baardzo szybko spadlam z wagi. Jedyne co robiłam to zajmowalam się synkiemNo i teraz to mogę tyc.
Dobrze usłyszeć, że ktoś aż tyle przytyl i wszystko zgubił bez trudu. Nic tylko dbać o Bobo w środku.a waga to drugorzedna sprawa.
Cześć i gratulacjeja akurat nie znam tego wozka
Ja jej nie miałam w poprzednich ciążach I teraz też jej nie widaćA wlasbiw macie juz ta kreskę? U mnie sie nie pojawila jeszcze a w poprzedniej coazy tez chyba albo jej wcale nie mialam albo bardzo malo wodoczna
Też mi się wydaje że lepiej się wstrzymać, ja córkę karmiłam mm i też zaczęłam po 6 miesiącu rozszerzaćSzybciutko to rozszerzanie, moim zdanie kwadro się jednak wstrzymać dłużej. Teraz to mm nie jest tak nafaszerowane jak kiedyś, i nawet z tego co wiem to who i na mm rekomenduje po skończonym6 msc
dziewczyny zapomnialam napisac o tej cukrzycy ciazowej. otoz moj 1 wynik 98 jedt w normie bo norma jest do 105 natomiast 2 mam za wysoki i mam wprowadzić delilatna diete. lekarz mowi ze te normy byly za bardzo restrykcyjne i powoli zaczyna sie od nich odbiegac bo dzieci w brzuszku byly za bardzo narazone cos tam udowodnione jest naukowo ale nie zapamiętałam wszystkiego . co lekarz to inna opinia [emoji4]
To jestem ciekawa co mi powie diabetolog. Dostałam skierowanie od gina bo wynik na czczo był 102,reszta wyników w normie. Zresztą powiedział że sam nie wie co mi powiedzieć na ten temat. Że to zależy od diabetologa jak on to zinterpretuje. Dieta jak dieta. Straszna nie jest, nawet wskazana. Bardziej obawiam się kłucia codziennego.To ja drugi wynik mialam wyższy niz ty 177 i mi diabetolog powiedzial ze jest w normie i tylko moje pierwsze 92 na czczo jest zle. [emoji57]

No i to mi się podobaJa też prztylam 23 kg i baardzo szybko spadlam z wagi. Jedyne co robiłam to zajmowalam się synkiem![]()
. Nie ma sensu przeżywać tak te kilogramy dochodzące, tylko o siebie i maluszka dbać.