Pianistka1991
Fanka BB :)
Jeszcze muszę skonsultować się z ortopeda czy moje problemy z biodrami nie wykluczają porodu naturalnegoDziewczyny czy ktoraj z Was wie juz ze będzie CC? Co lepsze pkanowe czy czekac na akcję porodową???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeszcze muszę skonsultować się z ortopeda czy moje problemy z biodrami nie wykluczają porodu naturalnegoDziewczyny czy ktoraj z Was wie juz ze będzie CC? Co lepsze pkanowe czy czekac na akcję porodową???
Nie mam pojecia jak teraz będzie. Nikt mi sie nigdy o zdanie nie pytał? Boję się po tym wszystkim jakiegokolwiek porodu....A teraz też naturalnie?
Też mi się wydaje że lepiej się wstrzymać, ja córkę karmiłam mm i też zaczęłam po 6 miesiącu rozszerzać
drugie mialam planowane cc i mam nadzieje ze teraz tez bedzie...Dziewczyny czy ktoraj z Was wie juz ze będzie CC? Co lepsze planowe czy czekac na akcję porodową???
Też się staram nie nakręcac, ale chcąc nie chcąc myślisz, bo Cię to czeka. Normalna sprawa może się jakoś psychicznie nastawić czy przygotować nie wiem, jeszcze troszkę czasu mamy. Na rozmowy, czytanie i opowiadania koleżanek. IJa się staram nie nakrecać porodem choć wiem, że to może być bardzo trudne. Ostatnio rozmawiałam z koleżanka, która niedawno urodziła. Napisałam, że dzielna babka z niej, a ona na to "na porodówce to każda musi być dzielna", no i to jest fakt)
Dlatego dla mnie każdy poród jest nieprzewidywalny... Ja się mega boje a to mój trzeci będzie. Najchętniej planowana cesarka i to przed terminem porodu . Ale nie można tak niestety A nie stać mnie na prywatne porody.Już sobie wyobrażam, jaka tragedię musiałaś przeżywać. Już opowiadać nawet nie musisz, bo i wyobraźnia już pracuje na najwyższych obrotach. Biedna, i jak się nie bać jak wszystko się może zdarzyć.
Dziewczyny czy ktoraj z Was wie juz ze będzie CC? Co lepsze planowe czy czekac na akcję porodową???
To jakby to nie był problem, to proszę spytaj o cenę. Na fb często ogłaszają, że mają promocję na ten wózek. Na internecie 2w1 kosztuje ponad 3tys. a u nich podobno można kupić za 2300 po rabacie. U mnie w mieście jest akpol, ale tego nie sprzedają i nie sprowadząJa będę, ale w przyszłym tygodniu![]()