Nati88
Fanka BB :)
Musisz porównać wagę.U mnie problem jest taki ze mieszkam na 2p w bloku bez windy i obawiam sie wagi tego wozka. Alw moze sa 2w1 ale mniejsze tj. Lzejsze. Sama wielkosc mi nie przeszkadza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Musisz porównać wagę.U mnie problem jest taki ze mieszkam na 2p w bloku bez windy i obawiam sie wagi tego wozka. Alw moze sa 2w1 ale mniejsze tj. Lzejsze. Sama wielkosc mi nie przeszkadza
Wgl na sama mysl ze musze to wnosic na 2 p mi sie cofa... ale balabym sie zostawic wozek na klatce ( z rezta jedyne wolne miejsce na to jest zajete przez inny wozek) a wozkarni brak...Musisz porównać wagę.
No nie dziwię się bo to jest ciężar. Moja koleżanka wnosiła tylko gondole A stelaż w aucie w bagażniku miala przed blokiemWgl na sama mysl ze musze to wnosic na 2 p mi sie cofa... ale balabym sie zostawic wozek na klatce ( z rezta jedyne wolne miejsce na to jest zajete przez inny wozek) a wozkarni brak...
TakDziewczyny jest już to forum zamknięte?
Ja siedze tam na zamkniętym. Jakoś słabo się tam kręci. A tu taki śliczny wózeczek miałby mnie ominąć?!Ja chcialam duzy wózek, z dużą gondola i spacerówką i kupilam Adamex Barletta New b4Zobacz załącznik 930280
No jak go zobaczyłam i zrobilam rundę po sklepie to nie chciałam innego. Ja pisze tu i tu ale na dłuższą metę to średnio bedzie. Bo akurat dzisiaj mam trochę czasuJa siedze tam na zamkniętym. Jakoś słabo się tam kręci. A tu taki śliczny wózeczek miałby mnie ominąć?!
Bardzo mi się podoba, zgrabny taki i kolorki uniwersalne. Ja mam 3 piętra i niema windy.
Tak samo sądzę. Miałam TAKO 2w1 z duża spaceowja i teraz zrobię tak samoWiesz pytanie czy chcesz pozniej takiej używać bo duzo osób narzeka że za duze. A ja takie wole. Bo dziecko sobie wygodnie siedzi i się wyspi w razie czego. A ja często na ogrodzie zostawiam albo na balkonie i sobie latem moze spac (oczywiście pod opieką). A te małe sie nadają do sklepu na zakupy.
Ja długo z niego bede korzystać. Mialam spacerówke mniejszą dla chlopakow I im sie nie siedziało tam wygodnieTak samo sądzę. Miałam TAKO 2w1 z duża spaceowja i teraz zrobię tak samo