• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe Mamy 2019

reklama
Tak póki co tylko tomograf maja zrobić. Boje się bo dziadek ogólnie jest slabiutki więc raczej podjęcie się jakiejś operacji w jego stanie odpada. Teraz ma bardzo niskie cisnienie. Sama biopsja pewnie pod narkoza na którą dziadka raczej nie beda narażać, no ale okaże się w poniedziałek.
Kurcze to takie niesprawiedliwe dziadek ani nie pije ani nie pali (30 lat temu miał wyciętą krtań)
Trzymaj się kochana.....badz dobrej i myśli.... :* ile ma lat dziadek ?

Dzieki. Wczesniej je widzialam wszystkie. A teraz sie czuje wyobcowana :zawstydzona/y:Wrocilam po 10 dniach, pocieszylam sie do obiadu a tu nagle forum mi zniknelo nieoczekiwanie. Na pocieche chyba mi tylko pozostanie czytanie zaleglych 300 stron :zawstydzona/y:
Twój login dopiero wysłałam do aniaslu, musisz zerkac co jakiś czas czy włączyła już Ci dostęp

Dzieki. Wczesniej je widzialam wszystkie. A teraz sie czuje wyobcowana :zawstydzona/y:Wrocilam po 10 dniach, pocieszylam sie do obiadu a tu nagle forum mi zniknelo nieoczekiwanie. Na pocieche chyba mi tylko pozostanie czytanie zaleglych 300 stron :zawstydzona/y:
O. Nie, nie zostawimy Cię nie martw się. Napewno będziesz z nami, może do @Agatki trzeba by napisać. Coś podziałamy tylko się nie stresuj!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry