Berry90
Fanka BB :)
Tez mialam taki pkmysl o ile auto staloby przed blokiem a nie przed biurem mojego meza [emoji14]No nie dziwię się bo to jest ciężar. Moja koleżanka wnosiła tylko gondole A stelaż w aucie w bagażniku miala przed blokiem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez mialam taki pkmysl o ile auto staloby przed blokiem a nie przed biurem mojego meza [emoji14]No nie dziwię się bo to jest ciężar. Moja koleżanka wnosiła tylko gondole A stelaż w aucie w bagażniku miala przed blokiem
Mi latwiej gondole sprowadzic po schodach metoda bum bum niż targac sama gondoleTez mialam taki pkmysl o ile auto staloby przed blokiem a nie przed biurem mojego meza [emoji14]
A kiedy przesyalyscie uzywac dowcipny progesteron ?Oo to to to [emoji14] koniecznie wkladka lub podpaska [emoji14] jak wstawalam rano to od razu mnostwo wylatywalo [emoji849]blee
Nadrobilas tylko dzisiejsze posty z glownego watku a ile jest dzis na tym nowym?No to czas sprawdzić czy u mnie nie będzie problemów z forum zamkniętyma ledwo co nadrobiłam dzisiejsze posty
))
Zauwazylam, ze Cie nie bylo i nawet mialam pytac o Ciebie ale jako poczatkujaca wtedy tu na czerwcu 2019 nie moglam sobie przypomniec dokladnie Twojego nicku. Pamietalam Twoja fotke i mniej wiecej, co pisalas ale nicka nieNie zstaniecie we dwie bo ja dalej nie do oonca ogarnoam co sie dzieje [emoji14] 3 tyg mnie nie bylo i czuje sie jk w innym swiecie [emoji2957]
A gdzie bylas, jesli to nie tajemnica?
Też nie odczuwałam nic, a okazało się że mam infekcje, a raczej grzybka jak to moja gin powiedziała. Pomogło mi kilka rzeczy Niacyna-antybiotyk, podmywanie częste w chłodnej wodzie bez mydła itd., wyeliminowanie cukrów które namnaża ją z tym nie miałam problemu bo mnie nie ciągnie, jedzenie jednego jogurtu dziennie. Obecnie mam globulki z kwasem hialuronowy na odbudowę flory Hexagyb Duo.Ja właśnie nie odczuwam żadnych objawów, ale skoro lekarz twierdzi że jest infekcja to chyba jest
Znam, bardzo fajne. Natomiast ja jestem uzależniona od masła z the body shop o zapachu mango obłęd. Oprócz tego używam Bielendy Mama na cellulit, masła shea i czasem oliwki palmers.Super) zamówiłam sobie cały taki pakiet? Jestem ciekawa działania
![]()
Bylam zabiegana. Problemy z praca, przygotowania do swiat, wujek w szpitalu pozniej ja w szpitalu... swieta. I tak zlecialo. Jak juz sobie przypominalam ze mialam sie odezwac to zapominalam z twgo ciazowego roztargnienia i dopiero wcOraj usiadlam i mowie -to jest ten dzienNadrobilas tylko dzisiejsze posty z glownego watku a ile jest dzis na tym nowym?
Zauwazylam, ze Cie nie bylo i nawet mialam pytac o Ciebie ale jako poczatkujaca wtedy tu na czerwcu 2019 nie moglam sobie przypomniec dokladnie Twojego nicku. Pamietalam Twoja fotke i mniej wiecej, co pisalas ale nicka nieA gdzie bylas, jesli to nie tajemnica?
Co do fotelikow, to zgadzam sie z @Silje1008 My dla pierworodnego uzywalismy reboardow az do czwartych urodzin![]()
Ja jestem zachwycona i serdecznie polecam mieszanke olejkow :ze slodkich migdalow i inca inchi w stosunku 50:50 mam mega sucha skore a od kiedy ich uzywam to jest cudownie miekka i jakis strach przec rozsteoami mam mniejszyTeż nie odczuwałam nic, a okazało się że mam infekcje, a raczej grzybka jak to moja gin powiedziała. Pomogło mi kilka rzeczy Niacyna-antybiotyk, podmywanie częste w chłodnej wodzie bez mydła itd., wyeliminowanie cukrów które namnaża ją z tym nie miałam problemu bo mnie nie ciągnie, jedzenie jednego jogurtu dziennie. Obecnie mam globulki z kwasem hialuronowy na odbudowę flory Hexagyb Duo. Znam, bardzo fajne. Natomiast ja jestem uzależniona od masła z the body shop o zapachu mango obłęd. Oprócz tego używam Bielendy Mama na cellulit, masła shea i czasem oliwki palmers.

"Zlosliwie" przyznam, ze mnie to cieszyNo ja nie znalazłam forum![]()
Mnie sie to zamkniete forum nawet na liscie nie chce wyswietlic.Ja nie bralam wcale. Biore tylko duphaston 3x dziennie .A kiedy przesyalyscie uzywac dowcipny progesteron ?