Agatki
Fanka BB :)
Musisz go szukać w zakładce fora zamknięte na stronie głównej baby boom, o ile kojarzę to pod takim tematem nasze dzieci czy jakoś takPisałam chyba przedwczoraj ale wogole Nie mogę znaleźć zamkniętego wątku
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Musisz go szukać w zakładce fora zamknięte na stronie głównej baby boom, o ile kojarzę to pod takim tematem nasze dzieci czy jakoś takPisałam chyba przedwczoraj ale wogole Nie mogę znaleźć zamkniętego wątku
Dziewczyny jestem po amnio ,wkłucia prawie nie poczułam ,pobierania też nie ,trwało to ok 1 min ,USG przed w trakcie i po godzinie od zabiegu ,także nic strasznego ,łożysko tak jak @patipaula na przedniej ścianie , wszystko przebiegło szybko sprawnie i bezboleśniewyniki mają być w poniedziałek i mam nadzieję że w końcu zacznę cieszyć się w 100% ta ciąża ,teraz mam leżeć 3 dni brać magnez i ew nospe ...i może nadrobię wątek zamknięty widziałam że tam produkcja akordowa
![]()
Trzymam kciuki, oszczędzaj się maksymalnie, na pewno będzie wszystko dobrze!!Dziewczyny jestem po amnio ,wkłucia prawie nie poczułam ,pobierania też nie ,trwało to ok 1 min ,USG przed w trakcie i po godzinie od zabiegu ,także nic strasznego ,łożysko tak jak @patipaula na przedniej ścianie , wszystko przebiegło szybko sprawnie i bezboleśniewyniki mają być w poniedziałek i mam nadzieję że w końcu zacznę cieszyć się w 100% ta ciąża ,teraz mam leżeć 3 dni brać magnez i ew nospe ...i może nadrobię wątek zamknięty widziałam że tam produkcja akordowa
![]()
czy została jeszcze jakaś osoba która nie ma dostępu do watku zamkniętego a wysłała swój login ?
Jestem w pracy przedostatni dzień przed zwolnieniem, samopoczucie superWitam witam. Drogie Panie jak samopoczucie?![]()
Tobie wątek zamknięty powinien działać, wejdź na główną stronę forum i tam na dole gdzieś jest zakładka fora zamknięteA gdzie podać login