Agatki
Fanka BB :)
Ja dopiero wstałam, zaraz śniadanie, wysłałam twój login pilnuj na stronie głównej zakładki fora zamknięte, kiedy Ci wyskoczy wątek naszWitam witam. Drogie Panie jak samopoczucie?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dopiero wstałam, zaraz śniadanie, wysłałam twój login pilnuj na stronie głównej zakładki fora zamknięte, kiedy Ci wyskoczy wątek naszWitam witam. Drogie Panie jak samopoczucie?![]()
Wstałam ale w sumie chce mi się jeszcze spać. Dzisiaj tż w domu więc będzie mi marudził [emoji23]Witam witam. Drogie Panie jak samopoczucie?![]()
Witaj!Witam witam. Drogie Panie jak samopoczucie?![]()
Przecież masz prawo w ciąży jesteś. Eh te chłopy i ich fochy.Wstałam ale w sumie chce mi się jeszcze spać. Dzisiaj tż w domu więc będzie mi marudził [emoji23]
Dobrze że znowu poszedł gdzieś do lekarza to się do forum dostałamPrzecież masz prawo w ciąży jesteś. Eh te chłopy i ich fochy.
No nie raz lubimy przeginac, też tak mam cały dzień z telefonem. Ale Oni niech też nie przesadzaja, bo możemy sobie to posiedzieć trochę.Dobrze że znowu poszedł gdzieś do lekarza to się do forum dostałam![]()
Tobie wątek zamknięty powinien działać, wejdź na główną stronę forum i tam na dole gdzieś jest zakładka fora zamknięte
Tobie wątek zamknięty powinien działać, wejdź na główną stronę forum i tam na dole gdzieś jest zakładka fora zamknięte
Sama nie jestem pewna czy też nie zwariuję..ja z gatunku tych, co zawsze muszą mieć coś do roboty.. no ale przy ponad 2 etatach postanowiłam jednak iść już na zwolnienie. Mam nadzieję, ze samopoczucie jednak się poprawiłoAle ci zazdroszczę..... Ja niestety od początku ciąży na zwolnieniu, w domu mogę zwariować... U mnie bynajmniej samopoczucie odzwierciedla pogodę czyli do du... Py, ale mam nadzieję, że u was lepiej![]()