KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Wspaniala wiadomosci nie bliźniaki haha
Bo już tu przez Was miałam taka schize, ze bliźniaki. Nawet mojego K chciałam nastraszyć, zeby nie było, ze tylko ja. No i po badaniu ja szczęśliwa a on smutny, ze nie bliźniaki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wspaniala wiadomosci nie bliźniaki haha
Już po wizycie. Było serduszkomężowi aż się ciepło na duchu zrobiło. Ma 6.8 mm z badań 6t5d termin porodu na 1 czerwca. Mam jeść dużo warzyw i owoców zamiast łykania niepotrzebnej chemii. I mam nie czytać internetu XD w poniedziałek mam podstawowe badania
Haha mój też ciągle mówi o bliźniakach [emoji23]Bo już tu przez Was miałam taka schize, ze bliźniaki. Nawet mojego K chciałam nastraszyć, zeby nie było, ze tylko ja. No i po badaniu ja szczęśliwa a on smutny, ze nie bliźniaki![]()
Ja w tej ciąży to zadnej aplikacji ciążowej nie wgralam jeszcze, bo nie chce zapeszyc. Tak strasznie się boję, ze coś może pójść nie takJa mam tendencje do przenoszenia, syna urodziłam 4 dni po terminie, a córkę 5 dni. Teraz mam termin na 12 czerwca, a 13 czerwca urodził się mój syn, wiec jak by się udało podobnie to było by super. Ja póki co bardzo umiarkowanie się cieszę. W poprzedniej ciąży straconej bardzo dużo w głowie planowałam jak tylko byłam po pierwszej wizycie, a teraz boje się pomyśleć nawet do przodu