Myszka90
Fanka BB :)
Haha na libido nie narzekam [emoji3]Ja mam dziś lepszy dzień jeśli chodzi o mdłości. Piersi też masakra, powiększyły się, bolą i swedza na przemian. A jak Wasze libido?? Bo ja mam dość wysokie [emoji2]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Haha na libido nie narzekam [emoji3]Ja mam dziś lepszy dzień jeśli chodzi o mdłości. Piersi też masakra, powiększyły się, bolą i swedza na przemian. A jak Wasze libido?? Bo ja mam dość wysokie [emoji2]
Beta w srode 17 w piątek 66 a dzis 408 wiec cieszę się jak dziecko [emoji7][emoji7]
Tez tak mam jem jem ze smakiem a nagle czuje jakbym zjadła 20 razy więcej [emoji849]A u mnie zwiększona wydzielina.
Ech, sama siebie załatwiłam. Czułam się dziś względnie dobrze, ale miałam zachcianke na kebab. Postanowiłam ją spełnić, bo mięsa nie jadłam już od prawie 2 tygodni. No i teraz mnie męczą mdłości [emoji1785] Chyba za dużo zjadłam.

Śledzie mniam [emoji1786][emoji39]ja mam smaka na wszystko co kwaśne i ostre. Śledzie, ogórki różnej maści, kapusta kiszona, wszystko z cebulą i chilli... normalnie jak nienormalna...
Ja, zapalona fanka czekolady i lodów na słodycze nawet patrzeć nie mogę. Co to się porobiło![]()