Super że ustałyDziewczyn, plamienia ustały, nic się na razie nie dzieje. Zobaczymy jak będzie dzisiaj i jutro wizyta. Strasznie się denerwuje ale mam nadzieję że będzie możliwość wykonania USG i co nieco zobaczę. Jutro 6t+3d [emoji3526]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super że ustałyDziewczyn, plamienia ustały, nic się na razie nie dzieje. Zobaczymy jak będzie dzisiaj i jutro wizyta. Strasznie się denerwuje ale mam nadzieję że będzie możliwość wykonania USG i co nieco zobaczę. Jutro 6t+3d [emoji3526]
Czyli w których? To moja pierwsza ciąża więc dopiero się wszystkiego dowiaduje [emoji4]
My juz mamy karte ciazy zalozona w 6tc. A dziewczyny dostalyscie skierowanie na badania plenatarne?A na wizycie słyszałam serduszko już
A mam pytanie, macie już założone karty ciazy ?
Dziewczyny, u mnie zaczął się dopiero 5 tc i z objawow to mam nudności, ból piersi no i właśnie ból brzucha, który mnie martwi, mialyscie tak?????? Panikuje
Mi wyliczył na 16.06 ostatnia @ 10.09Kiedy miałaś ostatnia miesiączkę ?
U mnie 5 tydz + 3 dni a termin mam na 15.06.2020 , trochę się zastanawiam czy dobrze mam to obliczone bo u Ciebie wychodzi początek 5 tygodnia i termin na 26.06.2020 ..
My juz mamy karte ciazy zalozona w 6tc. A dziewczyny dostalyscie skierowanie na badania plenatarne?