Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja brałam dwa dni. Brzuch mi mocno twardnial nawet po kilkuminutowym wysiłku czy spacerze. Dziś już jest ok.Dziewczyny czy na bóle brzucha bierzecie nospe?
tak, ja brałam. Nospę jak najbardziej można w ciążyDziewczyny czy na bóle brzucha bierzecie nospe?
U nas tak naprawdę to jedynie u córki jest idealne miejsce. Dlatego na początek ta kołyska to dobry pomysł, będę z nią jeździć z pokoju do pokoju piękne są też kosze czy wiklinowe kołyski, ale przez te szczebelkowe przynajmniej widać dzidzię.Ale piękna kołyska [emoji4]
U nas w sypialni nie ma miejsca na łóżeczko ani dostawke. Dlatego maleństwo będzie w swoim pokoju, tak jak i synek był od początku. Elektroniczna niania bardzo dobrze się sprawdziła. I słyszałam każdy ruch.
U nas tak naprawdę to jedynie u córki jest idealne miejsce. Dlatego na początek ta kołyska to dobry pomysł, będę z nią jeździć z pokoju do pokoju piękne są też kosze czy wiklinowe kołyski, ale przez te szczebelkowe przynajmniej widać dzidzię.
Miło wiedzieć że nie tylko ja łapie się na darmowe prenatalne. Bo czasami myślę czy nie za późno się zdecydowałam na drugie dziecko.Z racji mojego wieku będę robiła badania prenatalne. Łapię się na te darmowe i chyba na tych poprzestanę.