reklama

Czerwcowe mamy 2020

Dziewczyny, czy Wy też macie tak, że piersi Was bolą bardziej zaraz po obudzeniu się, czyli rano, a w ciągu dnia ten ból trochę mija? Oraz czy Wam też pękają naczynka w oczach? :confused::confused:

reklama
Tez biorę ten femibion, dopóki wyniki krwi mam dobre to unikam żelaza... ale w poprzedniej ciąży miałam taka anemię, ze nawet podczas porodu (!) krew mi pobierali i się zastanawiali czy mi nie przetoczyć jednostki po porodzie
Ja w ciąży miałam złe wyniki krwi i cała ciążę brałam ta.rdyferon na receptę. W tej podejrzewam, że będzie tak samo, bo przed ciążą brałam żelazo (miałam je bardzo poniżej normy i rodzinna mi zaleciła). Na razie czekam na wizytę i zapytam swojego gina czy dalej brac czy czekamy na wyniki krwi.

Witam wszystkie dziewczyny :-) Czytam Was już od jakiś dwóch tygodni ale bałam się napisać bo dopiero dzisiaj byłam na wizycie u ginekologa. Lekarz potwierdziła ciążę i widzieliśmy już z mężem serduszko. OM 7.09, przewidywany termin porodu 13.06. Mam już w domu synka który w lutym skończy 4 latka. Czytam o Waszych problemach i bardzo współczuję dziewczynom z plamieniami [emoji17] Czy wasi lekarze też są tacy restrykcyjni? Moja zabrania mi cukru w jakiejkolwiek postaci bo podobno wszelkie wady serca są przez cukier. Zabrania chipsów, kurczaka, tylko wołowinę o ryby najlepiej ale oczywiście sprawdzone. A i co najdziwniejsze to antyperspirantu też zabroniła.. w pierwszej ciąży chodziłam do innego lekarza który poprostu mówił że można wszystko byle by z umiarem.
Cześć witaj w naszym gronie!

Szczerze to ja bym drugi raz do takiego lekarza nie poszła..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry