Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kupilam taki 0 aluminium mam nadzieje ze faktycznie jest mniej szkodliwy
Hmm ciekawe. Nie słyszałam o tym, ale pamiętam że na każdym USG po 8 tyg słyszałam serduszko. Na ostatnich dwóch co miałam plamienia tylko widziałam że bije. Ale lekarz nic o tym nie mówił.
A co do diety.... Jem na co mam ochotę. Na słodkie mam znikoma ochotę ale herbaty nie wybobrazam sobie nie słodzić. A co do antyperspirantu nie wybobrazam sobie nie używać![]()
Nie piłamKtóra z Was jak ja panicznie się boi znowu picia glukozy ?ostatni raz zemdlałam i dwie godziny przeleżałam na kozetce [emoji23]
A co do objawów, ma któraś wieczny niesmak w buzi? Bleeeeee....
Zjadłam przed chwilą jogurt żeby trochę zabić ten smak, a mam wrażenie, że nasiliło się jeszcze bardziej... jutro chyba zaopatrzę się w paletę gum do żucia. Co ciekawe, nie miałam tego w pierwszej ciąży. Czuję jakbym miała oddech po grubszej libacji ;PJaaaa!!! Booooze mam już dosyć tego
Od lat nie stosuje antyperspirantów na noc, jak ćwiczę w domu to tez absolutnie nie ... mam dobry naturalny i działaW technikum fryzjerskim miałam nauczycielkę od higieny która uważała że antyperspirant to zło, że od tego jest rak. Perfum na ubranie też nie używała... Niestety w czasie ogromnych upałów po 8 godzinach uwielbiała stawać w pczeciagu i cały smród leciał na uczniów...
Super, oby tak dalej!Po dzisiejszej wizycie
Mąż też uczestniczył w badaniu i widzieliśmy bijące serduszko (radość i płacz ze szczęścia ) . Słowa pani dr - teraz tylko uważać na siebie i oszczędny tryb życia aby fasolka dobrze się rozwijała a w ciężkich pracach mąż ma wręczać
Nastepna wizyta 7.11 - jak coś będzie się działo (oby nie ) to IP lub telefon do dr