reklama

Czerwcowe mamy 2020

Jutro 6+6 i wyczekiwana wizyta u ginekologa. Zazdrosczę wszystkim, tym którzy zobaczyli już serduszko. Tak się denerwuję, ze chyba dziś nie zasnę. Coś czuje, ze dostanę opierdziel za wynik mojej wit. D - zaledwie 23 ...
Przygotowana cała kartka z pytaniami, żeby nic nie umknęło [emoji5][emoji5]

Ja tez witaminę D mam aż 20 :D i tez jutro wizyta, stresuje się jak nie wiem co

reklama
Jutro 6+6 i wyczekiwana wizyta u ginekologa. Zazdrosczę wszystkim, tym którzy zobaczyli już serduszko. Tak się denerwuję, ze chyba dziś nie zasnę. Coś czuje, ze dostanę opierdziel za wynik mojej wit. D - zaledwie 23 ...
Przygotowana cała kartka z pytaniami, żeby nic nie umknęło [emoji5][emoji5]

Wydaje mi się, że w naszym klimacie większość ma problemy z witaminą D tylko większość o tym nie wie bo jej nie bada

Ja dzisiaj po wizycie zadzwoniłam do pracodawców bo mam ich dwóch i powiadomiłam o ciąży bo jestem na zwolnieniu, to był bardzo stresujący dzień, a to wizyta, a to stresujące rozmowy, zwłaszcza, że pół roku temu też to tak wygladalo i znowu powtórka z rozrywki, bardzo mile to przyjęli, a co siebie pomyśleli to nie wiem[emoji846]

Po dzisiejszej wizycie :)
Mąż też uczestniczył w badaniu i widzieliśmy bijące serduszko (radość i płacz ze szczęścia ) . Słowa pani dr - teraz tylko uważać na siebie i oszczędny tryb życia aby fasolka dobrze się rozwijała a w ciężkich pracach mąż ma wręczać ;)
Nastepna wizyta 7.11 - jak coś będzie się działo (oby nie ) to IP lub telefon do dr
Dziewczyny martwi mnie to ze dzis jest 6+6 a nie widac zarodka... Albo ten lekarz mial slabe usg i on jest słaby generalnie albo nie bylo tego zarodka...
Może umów się na wizytę do innego jeszcze lekarza do 30 bardzo daleko dużo stresu będzie cię to kosztowało.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry