Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a moze dzisiaj taki dzien dzisiaj,mnie tez sie kreci w glowie i mdlosci...Właśnie nie pomagadoszły zawroty głowy.
a gdzie tak sobie mozemy pomarudzic jak nie tutaj kobiety sie zawsze dogadaja, zrozumia, a facetowi jak sie wygadasz to nawet czasami nie ulzyDziewczyny czytam tak te wszystkie nasze komentarze i wiecie co ALE MY JESTEŚMY MARUDY , zmieniam to! Koniec narzekania, jestem w ciąży i jest to normalne, jest jak jest, jest tak jak tego chciałam, jest IDEALNIENie jedna nam zazdrości, uwierzcie ....
![]()
Masz po części racje. Nikt tak nie zrozumie kobiety jak kobieta.a gdzie tak sobie mozemy pomarudzic jak nie tutaj kobiety sie zawsze dogadaja, zrozumia, a facetowi jak sie wygadasz to nawet czasami nie ulzy
Rany... Najchętniej to od jutra poszłabym na zwolnienie. Nie wyobrażam sobie siedzieć w pracy jak jest tam zawsze za gorąco i nie wolno okna otworzyć bo "nie po to ogrzewaja budynek". Wypiłam cappuccino takie słabe żeby chociaż trochę mnie pobudzilo... Pojawiły się mdłości.a moze dzisiaj taki dzien dzisiaj,mnie tez sie kreci w glowie i mdlosci...
O jak fajnieDzis dowiedziałam sie ze moja bratowa tez jest w ciazy i też będzie rodzic w czerwcu, bardzo blisko mojego terminu wiec super!! [emoji3526]
Dzis dowiedziałam sie ze moja bratowa tez jest w ciazy i też będzie rodzic w czerwcu, bardzo blisko mojego terminu wiec super!! [emoji3526]
Podwójne szczęście w rodzinieDzis dowiedziałam sie ze moja bratowa tez jest w ciazy i też będzie rodzic w czerwcu, bardzo blisko mojego terminu wiec super!! [emoji3526]
O jak fajnie![]()
O super [emoji16]
Podwójne szczęście w rodzinie