• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Hehe ma tak samo, ciekawe czy otem czas wolni czy dalej bedzie pędził. Cos wspominałaś o książkach ja mam taką seria w dwóch tomach Mamy dla Mamy bardzo fajne i taki dzienniczek ciąży. Plus chce kupić segregator od mamy ginekolog ale to dopiero po wizycie jak i powie wszystko jest wporzadku.
O matko [emoji2] A waga ani drgnela, tzn. w drugą stronę na - 3 kg. Naprawdę to niewiarygodne. Mam wrażenie, że dopiero dowiedziałam się o ciąży, a już jestem w 3 miesiącu...
1571822264276.jpeg
1571822279248.jpeg

Hehe ma tak samo, ciekawe czy otem czas wolni czy dalej bedzie pędził. Cos wspominałaś o książkach ja mam taką seria w dwóch tomach Mamy dla Mamy bardzo fajne i taki dzienniczek ciąży. Plus chce kupić segregator od mamy ginekolog ale to dopiero po wizycie jak i powie wszystko jest wporzadku. Zobacz załącznik 1037047Zobacz załącznik 1037048
Haha ja właśnie chce kupić dokładnie wszystko to samo!!! Na dniach będę zamawiać [emoji3590]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry