Guziczek9319
Fanka BB :)
Jak sobie radzisz?Mam tak samo. Identyczne ciśnienie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak sobie radzisz?Mam tak samo. Identyczne ciśnienie
Jak sobie radzisz?![]()
Teraz ratuje się kawą bo muszę jechać nna usg tarczycy ale najbardziej pomaga leżenie, bo wtedy nie ma zawrotow głowy. Na ostatniej wizycie u gina miałam za wysokie a teraz jak dla mnie jest za niskie.Ciężko [emoji85] ciągle leże i przysypiam. Jest mi niedobrze i wstaje tylko tyle co do łazienki. Piję dużo wody. Później muszę iść po syna i to mnie trochę przeraża ale może pomału dojdę. Jak wstaje to mi się w głowie kreci.
A Ty jak sobie radzisz?
Teraz ratuje się kawą bo muszę jechać nna usg tarczycy ale najbardziej pomaga leżenie, bo wtedy nie ma zawrotow głowy. Na ostatniej wizycie u gina miałam za wysokie a teraz jak dla mnie jest za niskie.![]()
A ty kochana już na zwolnieniu jesteś?Czyli nic innego nie pozostaje jak leżenie. Mnie kawa odrzuca całkowicie, więc tylko herbata pozostaje. Choć w ciąży lepiej niskie niż za wysokie. W końcu się unormuje...mam nadzieję
O rany.. Wiem co czujesz... Ja nie wiem jak wytrwam do wizyty a jutro do pracyJa tez tak mam aż mi jest głupio przed mmężem - wraca z pracy - sprząta - gotuje młody mu pomaga a ja leżę jak plackiem![]()
A ty kochana już na zwolnieniu jesteś?
Ja tez tak mam aż mi jest głupio przed mmężem - wraca z pracy - sprząta - gotuje młody mu pomaga a ja leżę jak plackiem![]()