kasieczna
Fanka BB :)
Właśnie też sobie zmierzyłam. 101/56 także u mnie też nisko i dlatego czuje się jak kupka nieszczęściaJa tez tak mam aż mi jest głupio przed mmężem - wraca z pracy - sprząta - gotuje młody mu pomaga a ja leżę jak plackiem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie też sobie zmierzyłam. 101/56 także u mnie też nisko i dlatego czuje się jak kupka nieszczęściaJa tez tak mam aż mi jest głupio przed mmężem - wraca z pracy - sprząta - gotuje młody mu pomaga a ja leżę jak plackiem![]()
Który masz tc?
Wspaniale!!! Podwójne szczęścieHej hej. Ja po wizycie. Moje obawy się potwierdziły, będą bliźniaki!!!
O jak super. Bardzo chciałabym mieć ale niestety u nas takiej opcji nie ma :*Hej hej. Ja po wizycie. Moje obawy się potwierdziły, będą bliźniaki!!!
6?Ja jestem w szoku. 6 to już tłok.. Narazie ogarniam myśli
no coś Ty!!!!!! ale numer !!!!!!! podwójne gratulacjeHej hej. Ja po wizycie. Moje obawy się potwierdziły, będą bliźniaki!!!
I tak sobie pomyślałam, że teraz i córce i synowi po jednej sztuce do pokojuHej hej. Ja po wizycie. Moje obawy się potwierdziły, będą bliźniaki!!!