Myszka90
Fanka BB :)
Mimo Twoich obaw podwójne gratulacje! Podwójne szczęście [emoji1]
Hej hej. Ja po wizycie. Moje obawy się potwierdziły, będą bliźniaki!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ile na nią czekałaś? Ja zamówiłam w sobotę i jeszcze nie dostałam [emoji17]
Ja po wizycie. Mam zwolnienie do piątku. W sumie chciała dać cały tydzień ale bez przesady to tylko przeziębienie. Zdziwiłam się bo myślałam, że L4 ciążowe może wystawić tylko gin a tu rodzinna wystawiła mi takie [emoji846]
Gratulacje[emoji173]Hej hej. Ja po wizycie. Moje obawy się potwierdziły, będą bliźniaki!!!
Super :-) Gratuluję :-) Podwójne szczęście [emoji3]Hej hej. Ja po wizycie. Moje obawy się potwierdziły, będą bliźniaki!!!
Dziękuję [emoji3590][emoji3590][emoji3590]Odpoczywaj jak możesz [emoji3526] i zdrówka życzę!
Raczej tak, a pozatym brzusio się rozciąga. Ja na zaparcia wcinam 2 jabłka pod wieczór i bardzo dużo herbat ziołowych. Ja mam z kolei problem z zatrzymywaniem wody. Jestem strasznie opuchnięta.Gratulacje Bliźniakówpodwójne szczęście
Dziewczyny ja z mdlosciami jakoś daje radę, gorzej z zaparciami, najgorsze to, że kluje mnie brzuch na wysokości pępka, myślicie, że to może być spowodowane tym problemem z wyproznianiem?