reklama

Czerwcowe mamy 2020

Ja znów po wizycie :) widziałam piękne 2 cm dziecko :) z USG 8+2 dni :) serduszko pięknie pracuje. Jak dotąd wszystko dobrze. Pozdrawiam Was :)

Załączniki

• IMG_20191025_124423_5.jpg
    IMG_20191025_124423_5.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 138
reklama
Hej

Ja nie nadążam za Wami. Jakoś ostatnio ze wszystkim jestem w tyle.
Umówiłam się z lekarzem na 18.11 na zwolnienie także narazie siedzę sobie na urlopie jeszcze.

Ciśnienie mam 100/60 ktoś się zna ? Bo nie wiek czy to nie od tego jestem taka noe do życia :(

Ja nie mogę z tych początkowych usg ja na wszystkich forach widzę smoki :p
Raz zobaczyłam u koleżanki usg 3D z jakiś początków ciąży i się przeraziłam i sama takich nie robiłam.
Wiem wiem jestem jakaś dziwna

Hej

Ja nie nadążam za Wami. Jakoś ostatnio ze wszystkim jestem w tyle.
Umówiłam się z lekarzem na 18.11 na zwolnienie także narazie siedzę sobie na urlopie jeszcze.

Ciśnienie mam 100/60 ktoś się zna ? Bo nie wiek czy to nie od tego jestem taka noe do życia :(

Ja nie mogę z tych początkowych usg ja na wszystkich forach widzę smoki [emoji14]
Raz zobaczyłam u koleżanki usg 3D z jakiś początków ciąży i się przeraziłam i sama takich nie robiłam.
Wiem wiem jestem jakaś dziwna
Ja też jestem dziwna. Kocham dzieci ale w ciąży być nienawidze... Dla mnie nic pięknego [emoji849]

Ja lubie czas 6-7 miesiąc kiedy czujesz sie świetnie, w miare normalnie spisz, brzuch nie jest mega wielki wiec jestes w stanie założyć skarpetki i nie czujesz tych "porannych mdłości" i wymiotów ktore trwają caly dzien

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry