roza_21
Fanka BB :)
Cudnie [emoji7] ja podobnie wyglądam 8+5
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudnie [emoji7] ja podobnie wyglądam 8+5
Ale ślicznie wyglądasz ja nie mam żadnego takiego zdjęcia , a miałam robić regularnie ....
Boże .... i weź się nie denerwuj i bądź spooojna najwaznjsze, ze wszystko ok. Czytając to zrobilo mi się gorąco!Wczoraj przeżyłam 3 zawal...
Wieczorwm mieliśmy gości i kolo 23 poszłam do wc a tam krew!! Zywo czerwna krew jak bym dostala okres tyle jej bylo. Dlugo nie myslac w telefon do pani doktor ale kto odbiera o 23 w sobotę. Sie spakowalam bo bylam gotowa na pobyt w szpitalu, sie ze bralam i z mezem pojechaliśmy na ip. Zanim doczekalam sie na przyjęcie przestała lecieć mi ta krew. Lekarz powiedział ze pewnie byl jakiś krwiak który pękł i jednorazowo sie wyróżnił. Nie wiem jak dzis, jeszcze nie wstawalam.
Z dzidzia wszystko ok, rośnie jak szalona. Powiem wam ze ja osiwieje w tej ciąży
Jeszcze nic straconego jeśli nie widać brzuszka. Ja robiłam na koniec 1 i 2 miesiąca. Częściej raczej nie ma sensu [emoji846]Ale ślicznie wyglądasz ja nie mam żadnego takiego zdjęcia , a miałam robić regularnie ....
Chciałam robić pod koniec każdego miesiąca. Na razie mam 4 i 8 tc [emoji846] Z mężem fajna opcja tylko kto to zdjęcie zrobi? [emoji2] Ja takie ujęcia chciałam żeby potem zestawić w jeden kolaż aby widoczna była różnica. Z moim będę robiła zdjęcia jak już brzuch będzie widoczny bardziej [emoji307]Pięknie [emoji3590] co ile będziesz robiła takie zdjęcia? Mi się podobają także zdjęcia z mężem obok, fajna pamiątka. I się tak zastanawiam czy od 10tc nie robić takich zdjęć