Będzie dobrze! :*Ja dziś na 19 mam wizytę kontrolna, bo pierwsza ciążę w tym czasie poronilam i kazał mu przyjechać.. Ale się stresuję
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie dobrze! :*Ja dziś na 19 mam wizytę kontrolna, bo pierwsza ciążę w tym czasie poronilam i kazał mu przyjechać.. Ale się stresuję
Kciuki za rezultat w postaci 2 kresek!Hej, dziewczyny pozwólcie że się do Was przyłącze [emoji846]
Może nie będę tu zawzieta staraczką, ale mam nadzieję, że w Waszym towarzystwie uda się szybciej zobaczyć 2 kreski [emoji3526][emoji3526]
Kilka słów o mnie,
Mam na imię Gabrysia, mam 23 lata, synka 4,5 letniego i narzeczonego.
No i czekamy, czekamy na upragnioną druga kreseczke.
Bez żadnej spiny, liczymy na naturę i że się uda. Dajemy sobie czas na spokojnie [emoji846]
Ostatnia owulka była u mnie 23-24.10 no i się poprzytalalismy [emoji3526] czekam już z niecierpliwością żeby zrobić test, a być może druga się pojawi.. [emoji3526][emoji3526]
Dziś rano obudziłam sie z lekkim bólem podbrzusza, ale.. Nie nastawiam się, lecz myślimy [emoji3526][emoji3526]
Pozdrawiam Was wszystkie [emoji3526]
Najgorsze to czekanie cały dzień. Bo tak z rana by było i po sprawieBędzie dobrze! :*
Ja dziś na 19 mam wizytę kontrolna, bo pierwsza ciążę w tym czasie poronilam i kazał mu przyjechać.. Ale się stresuję
to co Ty o jakichś dziwnych porach się umawiasz?!Najgorsze to czekanie cały dzień. Bo tak z rana by było i po sprawiea tak trzeba czekać do tej 19..
Ja noszę synka. Ma 17 m-cy i waży ponad 14 kg. Ma nogę w gipsie więc nie mam za mocno wyboru...
Dzwoniłam się do kliniki. Oczywiście najpierw info że nie ma terminu ale po info o plamieniu wcisnęli na 12.30
mąż zwrócił z drogi do pracy, zostanie z małą
Masakra.
Zaczynam pracę po macierzyńskim i takie akcje od razu
Dziękuję bardzo, mam nadzieję że się uda w najbliższym czasie [emoji3526]Kciuki za rezultat w postaci 2 kresek!
Młodziutka jesteś!![]()
Tak. Pierwszy dzień pracy po macierzyńskim i wypoczynkowym...A to dziś pierwszy dzień miał być ?