Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie w domu wszystkie kobiety po cc i na drugi dzień nawet nikt by nie pomyślał że mają ranę. Zero bólu. Problemów żadnych i od razu normalnie chodziły. Wydaje mi się że wszystko siedzi też w naszej głowie![]()
No ja sobie nie wyobrażam rodzic naturalnie.. Dla mnie to też jest odebranie kobiecości. Moja siostra miała pierwszy naturalny, przez położna skończyło się u psychologa, bo miała taką traume. Nie rozumiem dlaczego w Polsce nie są dostępne znieczulenia, aby móc urodzić to dziecko z godnością..Ja też tak miałam po CC [emoji4]
O 18:30 miałam CC, a o 1 w nocy już mnie "pionizowali" i na zwykłą sale. Co 4h musiałam wstać i iść po leki przeciwbólowe w ramach rehabilitacji aby się ruszać a nie tylko leżeć. Mój Mąż to niezły śmieszek więc wiele razy musiałam się kulic bo szwy ciągnęły a ja się śmiałam następnego dnia. Ja ogólnie dobrze wspominam CC i teraz tez będę miała bo mam wskazania okulistyczne.
Dużo pewnie zależy od tego co jest w głowie i myślę że może samego zabiegu. Mi rana bardzo dobrze się goiła, jak położona przyszła do domu w 5 dobie po chorobie to była w szoku jak ładnie się goi i jak wyprostowana chodzę [emoji85]
Ja synka rodziłam przez cc. Teraz poród naturalny jest dla mnie niewiadomą i źródłem strachu, ale chciałabym spróbować. Ciekawe czy będzie mi dane. Lekarz powiedział, że jak drugie dziecko będzie miało powyżej 4 kg z automatu robią cesarkę.
Ja też tak miałam po CC [emoji4]
O 18:30 miałam CC, a o 1 w nocy już mnie "pionizowali" i na zwykłą sale. Co 4h musiałam wstać i iść po leki przeciwbólowe w ramach rehabilitacji aby się ruszać a nie tylko leżeć. Mój Mąż to niezły śmieszek więc wiele razy musiałam się kulic bo szwy ciągnęły a ja się śmiałam następnego dnia. Ja ogólnie dobrze wspominam CC i teraz tez będę miała bo mam wskazania okulistyczne.
Dużo pewnie zależy od tego co jest w głowie i myślę że może samego zabiegu. Mi rana bardzo dobrze się goiła, jak położona przyszła do domu w 5 dobie po chorobie to była w szoku jak ładnie się goi i jak wyprostowana chodzę [emoji85]

!!!! Cudownie, bo ja już się stresowałam, że długo się nie odzywasz [emoji3525] [emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]Właśnie wróciłam z usg, wczorajszy lekarz to jakaś niedolega!! Dziewczyny jest serduszko [emoji3590] słyszałam, co prawda jest wolne bo zaczyna dopiero bic ale jest i na ta chwile z ciaza jest wszystko w porządku, nie wiem co było powodem tego krwawienia