Malamonka1894
Fanka BB :)
Przykro mi bardzo..Niestety...Jutro zabieg.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przykro mi bardzo..Niestety...Jutro zabieg.
Niestety...Jutro zabieg.
Ja wynik toksoplazmozy miałam na następny dzieńDziewczyny, ja wczoraj miałam najgorszy dzień. Wymioty prawie cały dzień. Aż jestem w szoku, że dzisiaj się tak dobrze czuję. Ale mam trochę stresa, bo dzisiaj do przedszkola dotarła informacja, że dziewczynka z mojej grupy ma bostonkę, a miałam z nią kontakt dwa dni w zeszłym tygodniu [emoji3525] Zostałam wysłana na urlop do wizyty i mam iść na L4...
Wizytę na NFZ mam za tydzień ale udało mi się umówić też na tą środę. Przy okazji powiem o złym samopoczuciu, wizycie na IP i zobaczymy. Za tydzień też będę musiała iść, bo jeszcze nie zdążyłam zrobić badań krwi, a te na toksoplazmozę itp. trwają parę dni zanim będzie wynik, także na ten tydzień nie zdążę.
Hmm, to może mam jednak jakieś złe informacje i faktycznie będą szybciej. Jutro pojadę do laboratorium i wszystkiego się dowiem. Tę informację mam od znajomej, która była w tej samej przychodni ale może wprowadziła mnie w błąd.Bardzo długo każą Ci czekać.. u mnie tokso i reszta były w 2h![]()
Niestety...Jutro zabieg.
[emoji3525][emoji29]Niestety...Jutro zabieg.
SuperWłaśnie wróciłam z usg, wczorajszy lekarz to jakaś niedolega!! Dziewczyny jest serduszko [emoji3590] słyszałam, co prawda jest wolne bo zaczyna dopiero bic ale jest i na ta chwile z ciaza jest wszystko w porządku, nie wiem co było powodem tego krwawienia
W szpitalu, w którym rodziłam są inne praktyki jeśli chodzi o DRUGI poród więc nie wiem skąd "nieprawda".