annamariam
Fanka BB :)
Szczerze to nie wiem. Powiedział "mała torbielka", a w szpitalu nazwano to pęcherzyk hypoechogenny. Nie mam wpisanych wymiarów. W środę idę to dopytam.
A jakiej wielkości?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jakiej wielkości?
Chyba już kiedyś miałam ale na 100%nie jestem pewna jestem chodzącą sklerozą choć wydaje mi się że miałamZimno to opryszczka. Pierwszy raz ci się robi? Jeśli nie to nie ma powodu to niepokojuniebezpieczna jest opryszczka w ciąży która się pojawia pierwszy raz i opryszczka narządów płciowych.
Zazdroszczę małej, ja się obawiam mojej, bo może dojść do skręcenia jajnika, ale moja jest dużaSzczerze to nie wiem. Powiedział "mała torbielka", a w szpitalu nazwano to pęcherzyk hypoechogenny. Nie mam wpisanych wymiarów. W środę idę to dopytam.
Czytałam, że w 2 trymestrze w razie czego można wykonać zabieg laparoskopii i jest bezpieczny [emoji8]Zazdroszczę małej, ja się obawiam mojej, bo może dojść do skręcenia jajnika, ale moja jest duża![]()
Kup sobie w aptece plastry compeed albo AciclovirChyba już kiedyś miałam ale na 100%nie jestem pewna jestem chodzącą sklerozą choć wydaje mi się że miałam
Ogólnie opryszczka wargowa nie jest wirusem, który bytuje we krwi więc nie ma szans żeby zarazić dziecko czy jakkolwiek wpłynąć na ciążę. Gorzej gdyby była to opryszczka w miejscach intymnych.Chyba już kiedyś miałam ale na 100%nie jestem pewna jestem chodzącą sklerozą choć wydaje mi się że miałam
Mam nadzieję że do tej pory nic się nie stanie. I że może się zmniejszy.Czytałam, że w 2 trymestrze w razie czego można wykonać zabieg laparoskopii i jest bezpieczny [emoji8]
Dziewczyny chyba robi mi się na ustach zimno...czy to to samo co opryszczka??? Muszę z tym lecieć do lekarza ??? Gdzieś w pierwszej ciąży słyszałam że nie można mieć w ciąży !
Ja mam torbiel 5 na 4 cm. Dostałam zwolnienie i polecenie leżenia. Żadnych leków jak na razie nie przyjmuje.Cześć Czerwcowe Mamy
Miło mi że mogę do Was dołączyćja mam termin na 10 czerwca. Teraz 7 tc+5d.
Mam nadzieję, że tym razem się uda, bo poprzednią ciążę straciłam w 21 tc.
Teraz na wizycie w 6 tc wszystko było dobrze oprócz 6,5 cm torbieli na jajniku, która pojawiła się nagle
Dostałam duphaston 3x1 i leżenie. W czwartek kolejna wizyta kontrolna, żeby zobaczyć czy się zmniejsza. Czy któraś z Was miała taką torbiel? Zmniejszyła Wam się? Lekarz mówi że to częste zjawisko.