Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A czy któraś z was wie, gdzie na Pomorzu można zrobić badania prenatalne?
A jak wyglądają badania prenatalne bo jestem zielona w temacie ? To po prostu usg na jakimś lepszym sprzęcie i dłużej trwa tak ?
Wiesz co z tego co wiem to ostatni dzien na mierzenie Nt to 13+6 moja kolezanka poszla w 14tyg i lekarz juz nie dokonal pomiaru a to dosyc wazne przy ocenie zdrowia dziecka
Podobno utrzymujaca sie podwyzszona temperature swiadczy o tym ze wszystko jest w porzadku
Dziewczyny, a jaki macie plan wizyt u ginekologa? Mój mówi, że będziemy się spotykać co 4 tygodnie. Chodzę prywatnie. To teraz taka norma? 12 lat temu to miałam co 2-3 tygodnie.
Gdyby którejś z Was zdarzyło się, że nagle piersi przestaną boleć to nie panikujcie tak jak ja dziś w nocyobudziłam się o 3.00 i zero bólu... bardzo się zestresowałam, od razu zimne poty i panika, ale na szczęście koło 7 ból wrócił, a na usg (na dziś miałam zaplanowane) wszystko ok. To moje 6 usg w ciągu ostatnich 3 tygodni ze względu na ciągłe plamienia i w końcu takie... uspokajające
CRL 1 cm, tętno 150 [emoji170]Zobacz załącznik 1039192
Haha, na to wyglądaJa aktualnie mam 29 i też mam mdłości i do tego zgage.
W pierwszej ciąży miałam 20 lat i wymiotowalam dalej niż widziałam, w drugiej trochę mniej. Także chyba nie ma reguły.
Przed chwilą zjadlam ptasie mleczko, zagryzlam tuńczykiem, popiłam sokiem pomarańczowym i a teraz jem zupę brokulowa. Chyba jestem w ciąży
Ja z bliźniakami chyba częściej będę miała wizyty..