Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
KINDERBUENOO88 będziesz sprawdzać jeszcze raz HCG?
Witam wszystkie nowe osoby,
U mnie 27 dc przy cyklach 26 dni-28 dniAle dużo przeszłaś![]()
Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.
W którym teraz jesteś dc?
Robiłaś już jakieś badania?
Bardzo dużo... U nas za betę w laboratoriach Synevo płacę 28 zł.Chyba chce bo trochę się stresuje. Tylko, ze w luxmedzie miałam tylko jedno bezpłatne badanie a tak to cena jego 69zl i nie wiem czy to aby nie cena jakaś z kosmosu?
Muszę się zorientować gdzie tu można to badanie zrobić i zrobię dziś lub jutro
Bardzo dużo... U nas za betę w laboratoriach Synevo płacę 28 zł.
Ja robilam w diagnostyce i 40placilam
Witam wszystkie nowe dziewczyny. Ja chciałam napisać tylko ,że wczoraj miałam USG i jest już serduszko[emoji173]️ , dziś mam 6+2 według OM a według USG 6+0, termin mam na 27.05 według miesiączki , USG różni się tylko dwa dni więc podobnie , ale wiadomo ,że później się to może zmienić , ale około 2 tyg przed będę miała CC. Mam nadzieję ,że tym razem po tym jak pierwsza obumarła w 9 tyg a córeczkę straciłam w 39 i pochowałam teraz w końcu dotrwam szczęśliwie... Więc w sumie nie powinno mnie tu być bo jak wszystko pójdzie dobrze to będę zdecydowanie majowa, ale chciałam się z wami podzielić i życzyć powodzenia![]()
To naprawdę bardzo dużo. Ja płacę w Sla 27 zł. Zaraz jadę, wieczorem wyniki. Chociaż normy są tam dziwne, bo liczą od 1 tyg. A u nich 1 tydzien odpowiada ogólnej normie od 3 tyg. Ostatniej miesiączki, więc nie wiem czy są to normy od owulacji?Chyba chce bo trochę się stresuje. Tylko, ze w luxmedzie miałam tylko jedno bezpłatne badanie a tak to cena jego 69zl i nie wiem czy to aby nie cena jakaś z kosmosu?
Muszę się zorientować gdzie tu można to badanie zrobić i zrobię dziś lub jutro