Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
[emoji3525][emoji3525][emoji3525][emoji3525][emoji3525][emoji3525][emoji3525][emoji3525]Ja niestety również się żegnam, dzisiaj się dowiedziałam że serduszka przestały bić. Nawet nie wiedziałam, że to bliźniaki, ostatnio lekarz widział 1 a dzisiaj już 2.
Moja 3 strata i już więcej nie będę próbować, byłam obstawiona lekami i nawet to nie pomogło
Wam życzę spokojnych ciąż i udanych rozwiązan![]()
Ja niestety również się żegnam, dzisiaj się dowiedziałam że serduszka przestały bić. Nawet nie wiedziałam, że to bliźniaki, ostatnio lekarz widział 1 a dzisiaj już 2.
Moja 3 strata i już więcej nie będę próbować, byłam obstawiona lekami i nawet to nie pomogło
Bardzo mi przykroJa niestety również się żegnam, dzisiaj się dowiedziałam że serduszka przestały bić. Nawet nie wiedziałam, że to bliźniaki, ostatnio lekarz widział 1 a dzisiaj już 2.
Ja niestety również się żegnam, dzisiaj się dowiedziałam że serduszka przestały bić. Nawet nie wiedziałam, że to bliźniaki, ostatnio lekarz widział 1 a dzisiaj już 2.
Ja dzisiaj weszłam 52,6kg. Tylko nie wiem z jakiej wagi startowałam, bo dawno się nie ważyłam 16-tego października ważyłam 52,5