reklama

Czerwcowe mamy 2020

Trinity28 moja corka ma 7 lat bardzo czeka na rodzenstwo. W tamtej ciazy dowiedziala sie od razu bo w 5 tc plamilam i okazalo sie ze krwiak i lezalam juz do konca w sumie to wytlumaczylam jej. Bardzo biedna to przezyla. Teraz czekam z informacja...

Sojnabig piekny dzidzius. Mi dzisiaj tez mdlosci jakos nie dokuczaja, sutki tak nie bola chociaz od 2 dni piersi w nocy bola ale juz mam kurcze czarne mysli;(

Kinderbueno ja mam wizyte 12.11 i nie wytrzymuje. Wole miec silne mdlosci bo dzisiaj slabsze ina swiruje...

Nathed ja przed ciaza a po stracie bardzo zdrowo sie odzywialam i cukier w gornej granicy to bardzo zmienilam diete, od kilku dni dieta to porazka... cukier spadl i pofolgowalam. Dzisiaj badalam znowu zobaczymy wieczorem jak wyniki.

Nati bardzo mi przykro;(;( nie pocieszaja takie historie, jeszcze z lekami...

Lena no wlasnie u mnie przyrost bety byl jakos 214% i szczerze liczylam na blizniaki chociaz pecherzyk byl jeden w owu. Na usg jeden pecherzyk a obok maciupki ale lekarz mowi ze to pusta przestrzen i zastanawialam sie czy to nie mogly byc blizniaki.. no ale z jednego pecherzyka owu chyba tak nie moze byc?

Vingaa trzymam kciuki za wizyte

reklama
Poszłam dziś na badania, faktycznie dużo tych próbek biorą :D.
Ale TSH mi wyszło 0,0214, to dużo za mało, wcześniej nie miałam nigdy żadnych problemów z tarczycą...
Edit: oj, właśnie doczytałam że w pierwszym trymestrze takie wartości są ok :)

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczyny :) mogę się przyłączyć? :) Termin porodu mam na 2.06.2020 :) O dziecko staralismy się się 8 miesiący, udało się, jednak w 13 tc nasze szczęście się skończyło :( 5 miesięcy po lyzeczkowaniu znowu zobaczyłam 2 kreski. Jestem pełna nadziei, że teraz będzie dobrze, ale też bardzo się boję.
Gratuluję wszystkim ciąż i przykro mi z powodu strat :(
Trzymam mocno kciuki żeby było wszystko jak najlepiej :)

Że
Poszłam dziś na badania, faktycznie dużo tych próbek biorą :D.
Ale TSH mi wyszło 0,0214, to dużo za mało, wcześniej nie miałam nigdy żadnych problemów z tarczycą...
Edit: oj, właśnie doczytałam że w pierwszym trymestrze takie wartości są ok :)
A w jakich jednostkach masz to tsh??? To chyba faktycznie z niskie ja mam 1.6 i póki co bez leków endokrynolog najszybciej 18.11 więc zapyt gina co myśli i czy brać euthyrox

Ja niestety również się żegnam, dzisiaj się dowiedziałam że serduszka przestały bić. Nawet nie wiedziałam, że to bliźniaki, ostatnio lekarz widział 1 a dzisiaj już 2.
Moja 3 strata i już więcej nie będę próbować, byłam obstawiona lekami i nawet to nie pomogło :(
Wam życzę spokojnych ciąż i udanych rozwiązan :)
Bardzo mi przykro... moze Twoj wymarzony dzidzius pojawi sie w najmniej spodziewanym momencie. Wysylam Ci duzo pozytywnej energii.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry