Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A miałaś pobierana cytologię ? Bo po tym to podobno normalne, albo jakieś naczynko się uszkodziło przy okazji badania , spokojnie [emoji846]Jestem po wizycie. Wszystko ok, z USG wyszło 8+4 czyli o dzień więcej niż z OM. Wróciłam do domu i na wkładce zauważyłam coś jakby pasemko brązowego śluzu - czy którejś z Was zdarzyło się plamienie po wizycie u gina? Trochę się zmartwiłam![]()
Jestem po wizycie. Wszystko ok, z USG wyszło 8+4 czyli o dzień więcej niż z OM. Wróciłam do domu i na wkładce zauważyłam coś jakby pasemko brązowego śluzu - czy którejś z Was zdarzyło się plamienie po wizycie u gina? Trochę się zmartwiłam![]()
A miałaś pobierana cytologię ? Bo po tym to podobno normalne, albo jakieś naczynko się uszkodziło przy okazji badania , spokojnie [emoji846]
Nie, nie miałam pobieranej cytologii, zwykle badanie ginekologiczne i USG. Ale mam nadzieje ze tak czy inaczej to tylko po badaniu...
Ja się bardzo ścierałam w pracy, jak mały był chory to na L4 szedł mąż a nie ja. Ciagle myślałam, ze to będzie dramat jak wrócę tam po tygodniu i ze ogólnie to i tak beze mnie nic nie zrobią. (Jestem kierownikiem hotelu i restauracji). No wiec kiedy zaszłam w ciąże i poinformowałam mojego pracodawcę o tym to pomimo, ze powiedziałam ze chce zostać do końca roku i nauczyć wszystkiego nowa osobę ale bez nadgodzin i pracy w weekendy to mi powiedział, ze „on takiego pracownika nie potrzebuje co będzie siedział w biurze od 7 do 15”. No to się długo nie zastanawiałam i na drugi dzień już mnie było. Teraz dostaje info ze jest tam burdel niesamowity ![]()