Liily
Fanka BB :)
W sumie to dobre podejście [emoji846] do poniedziałku już blisko [emoji846]Ja byłam u profesora w 5 tyg teraz ale powiedział że nie widzi sensu robić usg bo będzie mało widać i lepiej sobie poczekać
Trzymamy kciuki [emoji846]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W sumie to dobre podejście [emoji846] do poniedziałku już blisko [emoji846]Ja byłam u profesora w 5 tyg teraz ale powiedział że nie widzi sensu robić usg bo będzie mało widać i lepiej sobie poczekać
Pierwszy raz mąż wejdzie ze mną na usg , może przyniesie mi szczęście. Boje się tylko reakcji jak usłyszę że jest dobrzeW sumie to dobre podejście [emoji846] do poniedziałku już blisko [emoji846]
Trzymamy kciuki [emoji846]
Ja jutro się wybieram do hm kupić pierwsze bo tak na prawdę to już mnie męczy odpinane guzików w dżinsach a na legginsy teraz zdecydowanie za zimno.
Dziewczyny a jakie ceny tych ciazowych w hm?? Na necie jest?? Bo w sumie nigdy nie patrzylam. Ja to jestem przyzwyczajona do leginsow fakt troche chlodno ale mnie zawzze brzuch boli od jeansow. Ale ja mam brzuszek, niby szczupla w miare jestem ale brzuch to taki pikny 4 miesiac
Ja myslalam zobaczyc na allegro cos ciazowego.
A rajstop ciazowych uzywalyscie?? Roznia sie czyms od zwyklych?? Bo podejrzewam ze ja na kiecki sie tez przezuce zeby bylo wygodniej chyba ze sprobuje jak Wy z normalnymi spodniami i sie przekonam