reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
To ja zmieniam temat [emoji4] mąż zabrał mnie wczoraj na zakupy i kupił mi dwie pary spodni ciążowych [emoji16] czy któraś z was już posiada takie? Do zwykłych jeszcze się zapielam ale tak na styk a w tych jak swobodnie się człowiek czuje [emoji16][emoji16]

Aska mam ten sam zestaw, duza dawke encortonu dostalas to dobrze ja mam tylko 10mg. Leki dostalas po tescie pozytywnym?? Do poniedzialku zleci moment ja ide 12.11 i odliczam dni

Tinia ja kupilabym sobie juz leginsy ciazowe ale jednak cos mnie blokuje i czekam do kolejnego USG jak bedzie ok to na pewno od razu zamawiam bo ja ogolnie chodze glownie w leginsach ale moje mocno uciskaja brzuch niestety. A jeszcze z rana po zastrzyku to mnie boli dodatkowo.

I jesli bedzie okej to zamawiam corce bluzke "starsza siostra" a dowie sie po USG w 13 tc podejrzewam ze bedzie ok 6 grudnia. Mysle ze jak bedzie ok to po najblizszym USG powiem jednej przyjaciolce bo czuje potrzebe porozmawiania z kims o tym, nie bycia samej z tym stresem

Dziewczyny a jakie ceny tych ciazowych w hm?? Na necie jest?? Bo w sumie nigdy nie patrzylam. Ja to jestem przyzwyczajona do leginsow fakt troche chlodno ale mnie zawzze brzuch boli od jeansow. Ale ja mam brzuszek, niby szczupla w miare jestem ale brzuch to taki pikny 4 miesiac

Ja myslalam zobaczyc na allegro cos ciazowego.

A rajstop ciazowych uzywalyscie?? Roznia sie czyms od zwyklych?? Bo podejrzewam ze ja na kiecki sie tez przezuce zeby bylo wygodniej chyba ze sprobuje jak Wy z normalnymi spodniami i sie przekonam

reklama
Niestety są drogie bo ok 130 zł ale bardzo wygodne, nic w brzuch nie gniecie. Leginsy ciążowe też tam były tylko że cienkie, niebylo takich ocieplanych.
Dziewczyny a jakie ceny tych ciazowych w hm?? Na necie jest?? Bo w sumie nigdy nie patrzylam. Ja to jestem przyzwyczajona do leginsow fakt troche chlodno ale mnie zawzze brzuch boli od jeansow. Ale ja mam brzuszek, niby szczupla w miare jestem ale brzuch to taki pikny 4 miesiac

Ja myslalam zobaczyc na allegro cos ciazowego.

A rajstop ciazowych uzywalyscie?? Roznia sie czyms od zwyklych?? Bo podejrzewam ze ja na kiecki sie tez przezuce zeby bylo wygodniej chyba ze sprobuje jak Wy z normalnymi spodniami i sie przekonam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry