• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Ja też już nie chce się nakręcać negatywnie. Już usłyszałam od mojego, że mi nie pozwól i na forum wchodzić, jak będę przez to mieć jakieś czarne myśli. A Wy jesteście przecież takie cudowne [emoji8][emoji2]

Co do objawów, to ja np. wczoraj miałam lepszy dzień, a dziś znów gorszy. Wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie.

Hej dziewuszki weszlam tu pierwszy raz tez jestem czerwcowa ale jeszcze nie znam terminu na moje to gdzies 19 czerwiec... OM 7 październik ale nieregularne miesiaczki i pozne owulacje, dopiero kolo 20dc.... u lekarza zdazylam juz byc 3 razy za 1 razem hylo widac pecherzyk za drugim również i lekarz juz myslal ze bedzie pusty teraz w środę bylam.znowu nie bylo widac cialka dopoki nie nacisnal brzucha.... mowi ze wyslal by mnie na skrobanke gdyby nie nacisnal brzucha takze ufff.... jakis teraz 7 tc poprostu lekarz myslal ze jest o tydzien starsza ciaza noo i bardzo wcześnie bylam pierwszy raz u lekarza bo tak sie udalo dostać. Za 2 tyg sprawdzamy serduszko....
Jestem juz mama 4 letniego Tymka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry