Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja biorę MAMADHA przepisał mi ten suplement endokrynolog, ponieważ zawiera też jodDziewczyny, a czy w waszych witaminach jest DHA? Ja jeszcze nie biorę. Lekarz mówi, że mam super wyniki i mam zacząć od 12 tyg. Muszę coś wybrać.
Polecam [emoji4]Dziewczyny,
Czy możecie polecić jakieś ciekawe książki dla młodych mam?
Bardzo lubię czytać, tym bardziej w długie, jesienne wieczory, ale wolę coś poleconego, bo nieraz trafić w fajny poradnik jest ciężko.![]()
Hej dziewczynki, to może ja się też przedstawię skoro sama zadałam takie pytanie, jakoś nie było czasu napisać. Mam 41lat (widzę, że jestem tu najstarsza ) jestem z Podkarpacia, 18 lat po slubie a znamy się 21lat. Mam 4 dzieci i jednego aniołka (poroniłam drugą ciążę w 12tyg) dzieci w wieku 15, 13 ,9 lat córki i synio 2,5 roku. Jeśli chodzi o zawód to jestem mgr. Dietetyki oraz zielarz - fitoterapeuta, dodatkowo instruktorka fitnessPracuję oczywiście w zawodzie (prywatnie) cały czas się doszkalam (bo trzeba w tym zawodzie) i dodam , że kocham to co robię można powiedzieć , że to moja pasja
![]()
Masz termin na 30 czerwca?Ja 6+3