• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Millkaa ja mam konfolikt raczej bo meza grupy nie znamy ale jego rodzice maja dodatnie a ja mam ujemna. W 1 ciazy nie mialam zastrzyku, przeciwciala nie wychodzily a po porodzie okazalo sie ze corka ma ujemna grupe, po poronieniu dostalam zastrzyk i teraz lekarz powiedzial ze na nastepnej wizycie zleci mi zrobienie przeciwcial juz.

Malka tez sie boje najwieksze prawdopodobienstwo to mieso i owoce/warzywa wiec myje nawet mandarynki czy ogorki przed obraniem ale boje sie ze niedokladnie czy cos... mam nadzieje ze tyle lat nie zlapalam to i teraz nie zlapie asię wczesniej nie pilnowalam az tak mycia owocow przeciez.

Vingaa super tort! Chce kawalek:D

Kurcze dziewczyny to szybko robilyscie te badanie na przeciwciala. Mi tez chcial zlecic ale stwierdzil ze poczeka bo moze jeszcze nie zdaza sie wytworzyc a pozniej to moze juz bedzie za pozno co?? Co jesli teraz wyjda przeciwciala?? Trzeba pewnie szybko zastrzyk dac co?? Ja bede robila w takim razie ok 11tygodnia dopiero...

Nie znam się na tych badaniach więc nie wiem czy przechodziłam [emoji85] ale trzeba uważać. Dla mnie boleścią jest brak tatara a tak bardzo lubię [emoji85][emoji85][emoji85] a jeszcze gdzie teraz zanim znów zjem [emoji23]

Super
My mieliśmy jutro wyprawiać urodzinki synka to się pochorował [emoji53] teraz dopiero w drugiej połowie listopada planujemy mu wyprawić.

Vibgaa tort wygląda smakowicie. Jaki jest w środku? Podeslesz przepis? [emoji3]
Tort synka gotowy[emoji324][emoji512][emoji323][emoji320][emoji322]i wyżerka a ja z mężem padamy na pysk zaraz będą goście [emoji12]Zobacz załącznik 1040653

Mój kończy dopiero 2 latka we wtorek więc na razie ja decyduje o smaku [emoji3] ale sprawie mu radosc i urodziny będą w klimacie strażaka [emoji3] ozdoby już są - oczywiście aliexpress [emoji3] i na tor i na muffiny i balony [emoji85] ale musimy odłożyć na drugą połowę listopada [emoji4]

Mój kończy dopiero 2 latka we wtorek więc na razie ja decyduje o smaku [emoji3] ale sprawie mu radosc i urodziny będą w klimacie strażaka [emoji3] ozdoby już są - oczywiście aliexpress [emoji3] i na tor i na muffiny i balony [emoji85] ale musimy odłożyć na drugą połowę listopada [emoji4]

My tez mieliśmy strażaka [emoji846] co to masz za ozdoby z Ali ?
IMG_3554.JPG

Zobacz załącznik 1040704

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry