Paulaa28
Fanka BB :)
Ja jestem dzieckiem z konfliktuA ja dziś 8t +2 !dziewczyny, czy ktoraś z Was miala konflikt serologiczny ? Odbralam wyniki i mam rh - ; mąż raczej ma rh +.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja jestem dzieckiem z konfliktuA ja dziś 8t +2 !dziewczyny, czy ktoraś z Was miala konflikt serologiczny ? Odbralam wyniki i mam rh - ; mąż raczej ma rh +.
Tort synka gotowy[emoji324][emoji512][emoji323][emoji320][emoji322]i wyżerka a ja z mężem padamy na pysk zaraz będą goście [emoji12]Zobacz załącznik 1040653
My też będziemy w drugiej połowie listopada robić. Synek z 22.11. dzisiaj już kupiłam balony, swieczki i konfetti. Tort sobie zażyczył z Blaze i Megamaszyny mam wyzwanieSuper
My mieliśmy jutro wyprawiać urodzinki synka to się pochorował [emoji53] teraz dopiero w drugiej połowie listopada planujemy mu wyprawić.
Mój kończy dopiero 2 latka we wtorek więc na razie ja decyduje o smaku [emoji3] ale sprawie mu radosc i urodziny będą w klimacie strażaka [emoji3] ozdoby już są - oczywiście aliexpress [emoji3] i na tor i na muffiny i balony [emoji85] ale musimy odłożyć na drugą połowę listopada [emoji4]
My tez mieliśmy strażaka [emoji846] co to masz za ozdoby z Ali ? Zobacz załącznik 1040701
Zobacz załącznik 1040704