Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie mam [emoji3525]Które z was nie mają dostępu do zamkniętego forum? Trzeba by zrobić jedną listę i wysłać ten ani, bo teraz to takie podzielone jest.
Ja nie mamKtóre z was nie mają dostępu do zamkniętego forum? Trzeba by zrobić jedną listę i wysłać ten ani, bo teraz to takie podzielone jest.
Które z was nie mają dostępu do zamkniętego forum? Trzeba by zrobić jedną listę i wysłać ten ani, bo teraz to takie podzielone jest.
Które z was nie mają dostępu do zamkniętego forum? Trzeba by zrobić jedną listę i wysłać ten ani, bo teraz to takie podzielone jest.
Widzeń nie ustalaliśmy sądownie, bo mój ex pracował tydzień,na tydzień na tydzień : więc w różnych tygodniach mógł różnie młodego w weekend widywać. Sami się dogadaliśmy. Natomiast od 2 lat widzieli się jakieś 3 razy , a od sierpnia poprzedniego roku całkowicie przestał się odzywać i widywać z młodym . Nawet nie wiem, czy synuś go pamięta. No i młody do mojego obecnego partnera mówi "tato"
Ja piłam po 3-4 kawy dziennie, od miesiąca nie pamiętam jak smakuje . Mam odrzut na samą myślI ja nie mam dostępu.
Jejuuuu co wstane z łóżka to bełt. Masakra. I kawy wypić nie mogę bo śmierdzi![]()
Już się z tym oswoiłam . Chyba lepiej tak , niż telefon raz na pół roku .Uuu to faktycznie słabo(