Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja równiez nie mam.prosze mnie wpisac do listyKtóre z was nie mają dostępu do zamkniętego forum? Trzeba by zrobić jedną listę i wysłać ten ani, bo teraz to takie podzielone jest.
Które z was nie mają dostępu do zamkniętego forum? Trzeba by zrobić jedną listę i wysłać ten ani, bo teraz to takie podzielone jest.
Ja dzisiaj zaczynam 9 tc i właśnie od nocy mnie boli. Napięcie i uczucie ciężkości w podbrzuszu + czuje jakbym miała ciągle pełny pęcherz.Tinia. Ja tez nie mam dostepu do prywatnego forum;(
Dziewczyny czy w 8/9tc boli was brzuch?? Mnie dzisiaj jakos tak pobolewa i sie martiwe.
Mnie od kawy odrzuciło z tydzień temu. A fuuuuu, jak ja mogłam wcześniej pić kawę...I ja nie mam dostępu.
Jejuuuu co wstane z łóżka to bełt. Masakra. I kawy wypić nie mogę bo śmierdzi![]()
Tinia. Ja tez nie mam dostepu do prywatnego forum;(
Dziewczyny czy w 8/9tc boli was brzuch?? Mnie dzisiaj jakos tak pobolewa i sie martiwe.
Ja dzisiaj zaczynam 9 tc i właśnie od nocy mnie boli. Napięcie i uczucie ciężkości w podbrzuszu + czuje jakbym miała ciągle pełny pęcherz.
Usg mam pojutrze, staram się przekonać samą siebie, że to normalne, ale różnie mi wychodzi![]()