Guziczek9319
Fanka BB :)
Jeszcze nie ma zbyt nowego sprzętu... Ale stracha napędzil pięknego..No to tym bardziej bym go nie słuchała. Mierzy przeziernosc za wcześnie i do tego nie jest specjalista. Nie bój nic, na pewno wszystko jest dobrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeszcze nie ma zbyt nowego sprzętu... Ale stracha napędzil pięknego..No to tym bardziej bym go nie słuchała. Mierzy przeziernosc za wcześnie i do tego nie jest specjalista. Nie bój nic, na pewno wszystko jest dobrze
Kochana bardzo mi przykroDziewczynki! Ja się z Wami żegnam! Dzidziuś odszedł dwa tygodnie temu. Czekam na zabieg.
Nie smućcie się! Cieszcie się swoimi Maleństwami. Będę się modlić za was i wasze dzieciątka!
To malamonki dzidziuś. Ja nadal czekam w kolejce heheheGratuluję dużej dzidzi
Też mi się wydaje że zrobił to za wcześnie. A nigdzie nie mogę znaleźć informacji co w przypadku pomiaru przy 10 Tc![]()
Ja też już czekam, chociaż do wizyty jeszcze ponad 15 min i chyba wejdę o czasie, bo nikt przede mną nie czeka .W tak wczesnej ciąży mierzyć przeziernosc? Oby wszystko było dobrze. Trzymam kciuki i czekam w kolejce na swoją wizyte
Ja też już czekam, chociaż do wizyty jeszcze ponad 15 min i chyba wejdę o czasie, bo nikt przede mną nie czeka .
Tinia mnie też wpisałaś? pisałam do cafe ale ciszaWysłalam do Ani wiadomość z listą dziewczyn które nie mają dostępu. Mam nadzieję że zrobi z tym i już wszystkie będziemy na tamtym forum.
Tinia mnie też wpisałaś? pisałam do cafe ale cisza
Szczęściara ja już 2 h czekam. I godzinę temu były 3 osoby przede mną a nagle 5 nazwisk wyczytalaJa też już czekam, chociaż do wizyty jeszcze ponad 15 min i chyba wejdę o czasie, bo nikt przede mną nie czeka .
Super!Hej dziewczyny,
Ja już po wizycie, dzidzia ma 3.5 cm. Wszystko jest dobrze i ładnie rośnie.
Oby tak dalej![]()