Guziczek9319
Fanka BB :)
Jeszcze nie ma zbyt nowego sprzętu... Ale stracha napędzil pięknego..No to tym bardziej bym go nie słuchała. Mierzy przeziernosc za wcześnie i do tego nie jest specjalista. Nie bój nic, na pewno wszystko jest dobrze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jeszcze nie ma zbyt nowego sprzętu... Ale stracha napędzil pięknego..No to tym bardziej bym go nie słuchała. Mierzy przeziernosc za wcześnie i do tego nie jest specjalista. Nie bój nic, na pewno wszystko jest dobrze
Kochana bardzo mi przykroDziewczynki! Ja się z Wami żegnam! Dzidziuś odszedł dwa tygodnie temu. Czekam na zabieg.
Nie smućcie się! Cieszcie się swoimi Maleństwami. Będę się modlić za was i wasze dzieciątka!
To malamonki dzidziuś. Ja nadal czekam w kolejce heheheGratuluję dużej dzidzi
Też mi się wydaje że zrobił to za wcześnie. A nigdzie nie mogę znaleźć informacji co w przypadku pomiaru przy 10 Tc![]()
Ja też już czekam, chociaż do wizyty jeszcze ponad 15 min i chyba wejdę o czasie, bo nikt przede mną nie czeka .W tak wczesnej ciąży mierzyć przeziernosc? Oby wszystko było dobrze. Trzymam kciuki i czekam w kolejce na swoją wizyte
Ja też już czekam, chociaż do wizyty jeszcze ponad 15 min i chyba wejdę o czasie, bo nikt przede mną nie czeka .
Tinia mnie też wpisałaś? pisałam do cafe ale ciszaWysłalam do Ani wiadomość z listą dziewczyn które nie mają dostępu. Mam nadzieję że zrobi z tym i już wszystkie będziemy na tamtym forum.
Tinia mnie też wpisałaś? pisałam do cafe ale cisza
Szczęściara ja już 2 h czekam. I godzinę temu były 3 osoby przede mną a nagle 5 nazwisk wyczytalaJa też już czekam, chociaż do wizyty jeszcze ponad 15 min i chyba wejdę o czasie, bo nikt przede mną nie czeka .
Super!Hej dziewczyny,
Ja już po wizycie, dzidzia ma 3.5 cm. Wszystko jest dobrze i ładnie rośnie.
Oby tak dalej![]()