Liily
Fanka BB :)
Jesteśmy z TobąMyszka90 i Paulaa28 trzymam kciuki za wasze wyniki. Lilly trzymam kciuki za wizytę. Ja już za 2h mam wizytę, więc też proszę o wsparcie
Ja właśnie pierwsze wyniki odebrałam i chyba jest ok
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jesteśmy z TobąMyszka90 i Paulaa28 trzymam kciuki za wasze wyniki. Lilly trzymam kciuki za wizytę. Ja już za 2h mam wizytę, więc też proszę o wsparcie
I oby tak było [emoji6]
A jest jakaś Mama z Mazowieckiego? [emoji4]
Myślami będziemy z TobąMyszka90 i Paulaa28 trzymam kciuki za wasze wyniki. Lilly trzymam kciuki za wizytę. Ja już za 2h mam wizytę, więc też proszę o wsparcie
W którym szpitalu rodziłaś?Ja- Warszawa
Jak się dzisiaj czujecie? Bo ja chyba przez noc złapałam jakieś przeziębienie.
Myszka, co tam pieczesz? Szczerze to marzę o ciepłej herbacie i jakimś pysznym cieście, ale mam od męża zakaz pieczenia jeszcze na kolejny tydzień. Wszystko przez to, że mocno poszalałam z ciastami i ciastkami, a on boi się o swoją wagę.![]()
Ależ ja robię zdrowe przepisy! Ostatnio szalał na punkcie ciastek z ciecierzycy z masłem orzechowym. Tylko że nas jest tylko dwoje i jak upiekę blaszkę to... no cóż, potrafi nam zastąpić jeden posiłek.Ps. Mam bardzo zdrowy przepis na brownie z ciecierzycy, moj mąż się nim zajada a łasuch z niego![]()