M
Millkaa
Gość
Taak to to !88, lekarz zadowolony.
To jest to picie glukozy 3x co godzinę? Ajjj, kiedyś to miałam, współczuję Wam dziewczyny, które musicie to robić teraz - w okresie mdłości![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taak to to !88, lekarz zadowolony.
To jest to picie glukozy 3x co godzinę? Ajjj, kiedyś to miałam, współczuję Wam dziewczyny, które musicie to robić teraz - w okresie mdłości![]()
Troche wysoki wynik. Przy obciazeniu badaja Ci cukier na czczo, pozniej pijesz glukoze, po godzinie pobranie krwi i po 2. Przez ten czas nie mozesz za bardzo chodzic, jesc, pic. Roznie kobiety reaguja na glukoze. Mi bylo slabo za pierwszym razem, a za drugim niedobrze. Choc niektore dziewczyny mowia, ze czuly sie super.Dziewczyny, które mają juz wyniki - ile Wam wyszła glukoza ? Ja mam 95 i podobno ma byc do 92 i muszę juz teraz zrobić to badanie obciążenia..jest się czym martwić ?
Obyśmy wszystkie należały do tej drugiej grupy ! Ale najważniejsze oby wyniki były dobre..Troche wysoki wynik. Przy obciazeniu badaja Ci cukier na czczo, pozniej pijesz glukoze, po godzinie pobranie krwi i po 2. Przez ten czas nie mozesz za bardzo chodzic, jesc, pic. Roznie kobiety reaguja na glukoze. Mi bylo slabo za pierwszym razem, a za drugim niedobrze. Choc niektore dziewczyny mowia, ze czuly sie super.
Hej i jak sytuacja dostalyscie link od Ani do grupy?
ja nie dostałamHej i jak sytuacja dostalyscie link od Ani do grupy?
Dziewczyny, które mają juz wyniki - ile Wam wyszła glukoza ? Ja mam 95 i podobno ma byc do 92 i muszę juz teraz zrobić to badanie obciążenia..jest się czym martwić ?