Niemampomyslu
Fanka BB :)
Ja tak mam. Za tydzień będę robić.W mojej karcie ciazy jest test obciazenia glukoza 24-26 tydzień. A ze wzgledu na to , ze mam za dużo tej glukozy musze zrobić go juz teraz.. miała ktoraś z Was ? :|
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tak mam. Za tydzień będę robić.W mojej karcie ciazy jest test obciazenia glukoza 24-26 tydzień. A ze wzgledu na to , ze mam za dużo tej glukozy musze zrobić go juz teraz.. miała ktoraś z Was ? :|
Ja też jak o tym myślę to mi niedobrze.. jeszcze tyle godzin bez jedzenia. A jak nie jem to mam mdłości. :/ chyba pojdę jutro bo juz chce mieć to za sobą. :/
A pytałas w laboratorium wcześniej czy mozesz cos takiego wziać ? Czy juz z tym przyszłaś na badanie ?
Sandra ja jak robilam obciazenie to trzymalam sie lekkiej diety i istatni posilek ok 19 chyba byl.
Dziewczyny, kwas acetylosalicylowy (czyli np. Acard) koniecznie na noc po ostatnim posiłku! Inaczej nie ma odpowiedniego działania.
A co do glukozy, byłaś na czczo 12-14 h?
Ja miałam w poprzedniej ciazy i to nic strasznegoW mojej karcie ciazy jest test obciazenia glukoza 24-26 tydzień. A ze wzgledu na to , ze mam za dużo tej glukozy musze zrobić go juz teraz.. miała ktoraś z Was ? :|