• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2020

reklama
Jeśli zimno jest pierwszy raz czyli zarażenie pierwotne to fakt jest niebezpieczne ale jeśli to wtórne to spoko... Ja miałam 2 tygodnie na ustach i kupiłam maść i po tygodniu wygoilo się także głowa do góry...

Mialam juz wczesniej zimno i to kilka razy, zawsze pojawia sie w nosie. Mieszkam w Anglii wiec musze pojsc do apteki i zapytac co moge brac w stanie blogoslawionym.
A ty jakiej masci uzywasz Zochula?

A ja jestem już po ekspresowej wizycie, serducho bije, maluch ma 2,7 cm i nawet widzieliśmy jak się poruszył :)) po krwiaku nie ma śladu. Dzisiaj 9+3, w pierwszej ciąży rozwój się zatrzymał na 8+4, wiec ulga niesamowita, ale i tak będę miała jeszcze wizyty co tydzień do 12 tyg.

A i oczywiście trzymam kciuki za te z Was które są jeszcze przed dzisiejsza wizyta :))

reklama
Mialam juz wczesniej zimno i to kilka razy, zawsze pojawia sie w nosie. Mieszkam w Anglii wiec musze pojsc do apteki i zapytac co moge brac w stanie blogoslawionym.
A ty jakiej masci uzywasz Zochula?
Coś takiego tonisan h kobitka w aptece powiedziała że jest bezpieczny dla kobiet w ciąży

Załączniki

• IMG_20191107_173038.jpg
    IMG_20191107_173038.jpg
    785,4 KB · Wyświetleń: 96

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry